2777
2789
عنوان

خونمون جن داره😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 81 پست

😏

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال مامانمم طلاش انگشترش یهو گم شد 

میخاس لباس بشوره درآورد 

بعد میخاس بندازه نبود 

همجا رو گشت همجا بعد سه هفته زیر تختم پیداش شد

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

من ی زندایی دارم ، ی خرده خرافاتیه ... ی بار سوئیچ شوهر خالم گم شد همه دوساعت داشتن میگشتن پیدا نمیشد 

زنداییم اومد شال منو گرفت ، ته ی ورشو گره زد ، آخرشم گف بستم بخت دختر شیطان را ، بعد همه شروع کردن ب گشتن ، ب پنج دیقه نرسید سوییچه پیدا شد :| اصن من کف کردم 

خرافاتی نیسم ولی خب دارید میگید طلاعه... امتحانش می ارزه ، شماعم این کارو کنید شاید پیدا شد :/

میخندم ب جهانی ک غمش را ب رخِ من می‌کشد:)))

یه بنده خدایی یه موجود اسمش نیارم باهاش دوست میشه شبا واسش پول میاورده 😐بهش میداده

نباید اسم‌اون موجود رو اورد.

البته من اعتقاد چندانی ندارم چون خدا رو قبول دارم وخدا همه جا همراه بندشه

قشنگ‌ترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسون‌ترین چیزیه که می‌تونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمی‌تونه به اندازه‌ی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎
نه هیچوقت  نترسیا گرچه ترسناکه اما خونه قبل پدرمینا جن داشت کنارش اذیت زیاد میکردن ت خونه ق ...

عاقا من شب خوابم نمیبره نگین اینجوریییی :| 

میخندم ب جهانی ک غمش را ب رخِ من می‌کشد:)))
عاقا من شب خوابم نمیبره نگین اینجوریییی :| 

نترس  بابا.

قشنگ‌ترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسون‌ترین چیزیه که می‌تونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمی‌تونه به اندازه‌ی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎

منم مثل اسی با مادرشوهر تویه ساختمونیم الانم خودم دخترم تنهاییم ☺ترس معنی نداره نترسید 

ما یه بار خونمون شوهرم انگشترشو گذاشته بود رو میز بعد فرداش هرررجارو گشتیم پیدا نکردیم ینی خودمونو کشتیم پیدا نشد ریشه فرشو گره زدمو صلوات فرستادم همون لحظه رو میز بود انگا ن انگار ک صددفه گشتیم 

یه بارم خونه مادرشوهرم سوئیچشو گم کرد هر جارو گشتیم پیدا نشد مادر شوهرم گوشه روسریشو گره زده یهو انگار یکی سوئیچو پرت کنه زمین صداش از اتاق اومد رفتیم دیدیم کفه اتاقه