کبییی ناراحت نباش 🙂مطمینم یه چیز خیلی بهتر در انتظارته باور کن
هعی باشه باور کردم🙂💔
تناقض در فضای مجازی یعنی: درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.
اشکال نداره فدا سرت مدارس سمپاد من هر کی دیدم ک رفته ناراضی بوده این مهم نیس کنکور مهم ...
کاش منم میرفتم ناراضی میشدم😂😂😂🙂
تناقض در فضای مجازی یعنی: درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.
کبی باور کن هیچ فرقی نداره جاری من مثلا اونجا درس میخوند همه معلمامون یکی بود اصن هیچ فرقی ندارن
میدونم دلت میخواس اونجا باشی میدونم هدفت بود و واقعا ارزشمند
ولی اگر میشه جایگزینی پیدا کرد پیدا کن ولی نمیشه پس ناراحت نشو و دلسرد هم نشو اینبار با تمام قدرت برا کنکور بخون باور کن مغز خیلی خیلی قویی ای داری من اولین بار که موقع کنکور داشتی از حاجی سوال می پرسیدی کلا هنگ بودم به خدا
... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
کبی باور کن هیچ فرقی نداره جاری من مثلا اونجا درس میخوند همه معلمامون یکی بود اصن هیچ فرقی ندارن&nbs ...
خیلی دلم میخواست اونجا درس بخونم ولی دیگه نمیشه،نمونه رو هم امتحان دادم ولی برای نمونه شور و ذوق ندارم اونایی هم که برای نمونه ذوق میکنن درک نمیکنم😑💔مرسییییی که هستین هققق🥺🤍😎دارم باهاش کنار میام رها،ولی بنظرم خوب شد که قبول نشدم چون چند روز مونده به نتایج مردد شدم که واقعا برم؟چون کنکور داره شرط معدل میشه مدارس سمپادم که نمره دهیشون خیلی بده کلا معدلم پایین میاد😑
آره دیگه با همین باید بسازم،ترازم با آخرین نفر ۷ هزار تا اختلاف داره امکانش هست تو ذخیره ها باشم؟😂😐