2777
2789
عنوان

من تو این لحظه به مرگ خودم راضیم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 49 پست

عوض کن شاید تو انسانی پیشرفت کردی

وقتی هرچهارتارو افتادی،ینی اوضاع اصلا خوب نیس

چندمی؟

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عوض کن شاید تو انسانی پیشرفت کردی وقتی هرچهارتارو افتادی،ینی اوضاع اصلا خوب نیس چندمی؟

خب جبران میکنم، از منی که سر هیچکدوم از کلاساشون نبودم چه انتظاری دارن اخه😔 و منی که با انسانی خوندن باید ارزوی پزشک شدنو به گور ببرم🙂💔

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
بهار جون حالم خیلی بدهه😔😭💔

عزیزدلم آروم باش شهریور بشین بخون خووب قبول بشی میذارن بری 

مهربان خدای من🤍 بابت فرصت دوباره ای که بهم دادی برای زندگی کردن ممنونم.ازت میخوام انسان هایی از جنس خودت سر راهم قرار بدی ✋❤
مدرسه عادی زر زیاد میزنه. شهریور برو امتحانتو بده. باز قبول نشدی دی برو بازم نشدی سال بعد شهریور ...

واقعا رشتهه رو عوض نمیکنن من حالم خیلی بدهه🙂💔

خب جبران میکنم، از منی که سر هیچکدوم از کلاساشون نبودم چه انتظاری دارن اخه😔 و منی که با انسانی خوند ...

منی ک زرنگ بودم و رو دستم تو کلاسمون نبود،آرزوی همه‌جی رو با خودم ب گور میبرم.دیگ آرزوی پزشکی رو ک همه دارن

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 

فدای سرت عزیزم خب بیمار بودی سلامتی مهمتره‌

باید سلامت باشی ک بتونی درس بخونی دیگه.

بعید میدونم رشتتو عوض کنن؛روزای خوش جونیتو با این چیزای مسخره حروم نکن.

اون ۴تا درس رو خوب خوب بخون و جبران کن 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .
خب یه سوال دیگه  ببخشید میپرسم  بیماریت چیه ؟تا من بهت بگم

بیماری اعصاب دلشتم غشش میکردم یهو فشارم تا روی پنج هم میومد رفتیم شیراز بستریم کردن تازه دو سه ماه هم طول کشید تا تشخیص بدن از اعصابمه