2777
2789
عنوان

آمپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 9972 بازدید | 36 پست
لتروزول را استفاده نکردم. دختر و پسرن. اتفاقا من تو مطب ها خیلی دقت کردم اکثر کسانی که کلومیفن خور ...

سالم و عاقبت بخیر باشن ان شالله💕

دست های خدا پر از معجزه است ... آرزوئی کن .... شاید بزرگترین آرزوی تو ؛ کوچکترین معجزه ی او باشد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوقلو زایی جز بارداری های پر خطره،من خودمم عاشق دوقلو بودم .دعا کن اگر خدا بهت دوقلو داد حداقل هم جن ...

امیدوارم خدا بهم بده دیگه جنسش هر چی صلاح دونست برام فرقی نمیکنه... یه دختر دارم و بازم دلم دختر میخواد پس گفتم بهتره یه دختر و پسر باشن که پسر هم داشته باشم😁 

نمیدونم این چه حسیه دارم که حتی نظر سنجی اسمم هم زدم😐😐😐😐😐😐😐😐😐 

برا دخترمم همینجوری بودم مطمئن بودم باردار میشم و دختره و اسمشم جلو جلو انتخاب کردم‌. الان دوباره همون حالم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
غیر همسان یعنی دوقلوهایی که‌شبیه هم‌نباشن

اره میدونم اینو ،منظورم این بود چرا حالا غیر همسان دوست داری؟  

البته دکتر من میگفت دوقلوهای همسان از نظر هوشی یکم پایین تر از بقیه هستند و زودتر مریض میشن

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
اره میدونم اینو ،منظورم این بود چرا حالا غیر همسان دوست داری؟     البته دکتر من میگفت دوق ...

همیشه میگفتم خدایا دوقلو پسر بمن بده ولی شبیه هم نباشن

انگار دوبار باردار شده باشم‌😂😂😂

دست های خدا پر از معجزه است ... آرزوئی کن .... شاید بزرگترین آرزوی تو ؛ کوچکترین معجزه ی او باشد ...

امیدوارم خدا بهم بده دیگه جنسش هر چی صلاح دونست برام فرقی نمیکنه... یه دختر دارم و بازم دلم دختر میخ ...

اخی،ان شاالله هر چی خیر و صلاحت هست همون بشه سابقه دوقلو زایی دارید تو فامیل منظورمه؟

بچه ها نحوه تزریق آمپول hcg عضلانی دیگه؟

یعنی هرحا بذم میشه تزریق کنن برام ؟

حتما نیاز نیست دکتر زنان برم؟

همیشه میگفتم خدایا دوقلو پسر بمن بده ولی شبیه هم نباشن انگار دوبار باردار شده باشم‌😂😂😂

ان شاالله خدا بهت بده،شما تو فامیل سابقه دوقلو زایی دارید؟

اخی،ان شاالله هر چی خیر و صلاحت هست همون بشه سابقه دوقلو زایی دارید؟

ممنون عزیزم انشالله🙏 

از طرف پدری یعنی مادر بزرگ و عمه ام  دوقلو داشتن...

ولی میگن از طرف مادر ارث دوقلویی به زن میرسه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ممنون عزیزم انشالله🙏  از طرف پدری یعنی مادر بزرگ و عمه ام  دوقلو داشتن... ولی میگن از ط ...

بله دقیقا منم از مادر بزرگم به ارث بردن.البته مادر بزرگم می‌گفت خودساز عمه اش به ارث برده

ان شاالله خدا بهت بده،شما تو فامیل سابقه دوقلو زایی دارید؟

ان شالله

بله از طرف خانواده‌مادری سابقه داریم

بارداری اولمم دوقلو بود ولی هفته ۶م ترکم‌کردن 😔

ان شالله بله از طرف خانواده‌مادری سابقه داریم بارداری اولمم دوقلو بود ولی هفته ۶م ترکم‌کردن 😔

ان شاالله ،هر چی خیر و صلاحت هست ،همون باشه و خدا بهترین ها را برات رقم بزنه

ان شاالله ،هر چی خیر و صلاحت هست ،همون باشه و خدا بهترین ها را برات رقم بزنه

ممنون عزیزم

ان شالله

سلام گلم.خواستم بدون دوقلوباردارشدی یانه

سلام عزیزم تاریخ پست منو دیدی؟ تقریبا مال یکسال و نیم قبل هست و من تا الان کلا باردار نشدم چه برسه دوقلو

الان تازه این ماه باردار شدم♥️