2777
2789
عنوان

مشکلم اینه ک خرجم زیاده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 23 پست
اونوقت من میخوام دندونامو درست کنم میگن تو چقدر خرج میکنی😂😁 کجان خانواده ی من ک تورو ببینن

من خودم خرجمو میدم شام و نهارم سرکار میخورم تازه برا خونه هم خوراکی میارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم خرجمو میدم شام و نهارم سرکار میخورم تازه برا خونه هم خوراکی میارم 

پس حلالت  هر کاری میخوای بکن پول خودته اختیارشو داری . پول برای خرج کردنه 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
استارتر خیلی کارت بده جواب کامنتا رو نمیدی😐

حرف حق

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 
خونه دارم از خودم گذشت زمانی ک با پس انداز میشد خونه خرید

ن خونه ک نمیگم ولی اگ حقوقت بالاست( ک ظاهرا هست) اگ خوب جمع کنی میتونی مثلا یه فروشگاه شال و روسری بزنی یا حداقل آنلاین شاپ باز کنی

باز میگم پولاتو الکی خرج هله هوله و اینچیزا نکن بذار واسه چیزای مهمتر

از نظر من‌کارت درست چون‌خودمم همینجوری ام معتقدم پول برای خرج کردن حالا تا کی جمع  کنم آیا خودم ازش استفاده کنم یا نه 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.