2777
2789
عنوان

کمک گرمازدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 5168 بازدید | 24 پست
مایعات زیاد بهش بده،واسه اسهال هم واسش پودر بلوط بریز تو ماست،بده بخوره،عاااالیه

پودر بلوط از کجا گیر بیارم

ایرانم .من یک مادر معمولی و تقریبا تجربه دارم. سوالی داشتید در خدمتم فقط اگه سوال داشتید وگرنه که آقایون مزاحم نشن😄.ما هیچ تر از هیچ پی هیچ دویدیم ، جز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیم.و ما ریشه های تنیده از امیدیم..🦋فاطمه زهرا قند ۳ سالم،🍒 امیر علی قهرمان۶ سالم 🍒، زینب پرنسس ۹ سالم🍒 ،مهرسام و نهال فرشته های آسمانیم. 😔 کاربری قبل از ۱۴۰۳ دست ۳ نفر بوده❗️

حالت تهوع داره ابلیمو بد نیست؟ 

اب لیمو واسه تهوع خوبه

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی جای خنک ببرینش لباس هاش اگر خیس شده از عرق در بیارین ک بازم بتونه عرق کنه گرما رو دفع کنه کیسه اب یخ یا حوله مرطوب بکشین رو سر و بدنش مایعات و اب بهش بدین تقریبا هر ۱۵ دیقه یبار سعی کنه نصف لیوان بخوره با نوک قاشق چایی خوری نمک ک عضلاتش نگیره 

عرق نعنا چایی... واقعا این چیزارو میگید نمیگید بچه یه طوریش میشه طبع گرم اصلا نباید بخوره

پسر خودم بچه بود گرمازده شده بود همه این مایعات رو دکتر گفت بخوره برا همین گفتم 

عرق نعنا برا اسهال واستفراغ عالیه

پسر خودم بچه بود گرمازده شده بود همه این مایعات رو دکتر گفت بخوره برا همین گفتم  عرق نعنا برا ...

اول باید دمای بدنش بیاد پایین بعد الان فقط باید چیزای سرد بهش بده سریع دمای بدن بیاد پایین

نعنا واسه بعصیا تهوع بدتر میکنه

عرقیات گیاهی قبل مرحله گرما زدگی مثل بید مشک کاسنی مثل هروز بخوری گرما زده نشی و وقتی دمای بدنت کلی بالاست

عزیزم کسی که گرما زده شده حتما افت فشار داره پس ابلیموی خالی نده که بدتر میشه شربت ابلیمو یا نوشابه سرد خیلی خوبه

برای اسهال هم نوشابه مشکی میگن خوبه

برای اسهالش نعنا و نبات رو قاطی کن بده بخوره درجا خوب میشه

استامینوفن هم بده احتمالا تب کرده بعد ۲۰ دقیقه پاشویه رو شروع کن

برای غذا هم کته خالی با ماست بدین بخوره ولی توی خوردن اصلا اصرار نکنین