2777
2789
فروشندگی خودت با یه سرمایه کم یه جا رو اجاره کنی و توش لباس و وسایل ارایشی و همه چی بفروشی . البته س ...

حداقل نیاز به 100 تا هست هم واسه رهن و خرید 

دیگه نمیتونم وام بگیرم 

از همین لحظه زندگی من سرشار از شادی و آرامش میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تدریس آن لاین، یا آن لاین شاپ

اصلا تدریس آنلاین اینقدر اشباع شده تو این دوسال که اصلا فایده ای نداره

حقوق معلمی همینه دیگه نهایت ۲۰سال سابقه داشته باشه ۸ تومن بگیره . حقوق کارمندی هم کمه البته ۹ تومن&n ...

حتی اگ از فرهنگیان فارغ بشی؟

دانشگاه فرهنگیان فق به دانشجو ۳ و خورده ایی میده بعد از فارغ هم حقوقش ۸ ۹ تومن😀

ولی خواهر دوستم حقوقش ۸ تومن

حتما سابقه اش. زیاده یا مدیریت ومعاونت داره که البته مدیریت یا معاونت هم  مابه التفاوتش 1میلیون هست

حداقل نیاز به 100 تا هست هم واسه رهن و خرید  دیگه نمیتونم وام بگیرم

مربیگری ورزش بگیر مثلا ژیمناستیک کودکان یا ایروبیک و یا کارهای هنری یا زبان یا کامپیوتر اینا بعد همون مدرسه درخواست بده به آموزش و پرورش تو کانون هاو سالن های زیر نظر آموزش و پرورش برت میدارن 

سابقه داره احتمالا از دانشگاه فرهنگیان رفته و البته منطقه محروم و روستا هم یک تومن اضافه میکنه

چهار سال دانشگاه و چهار سال تدریس سر هم ۸ سال میشه گف سابقش شهرمون منطقه محروم نیس

مربیگری ورزش بگیر مثلا ژیمناستیک کودکان یا ایروبیک و یا کارهای هنری یا زبان یا کامپیوتر اینا بعد همو ...

من اصلا هیچ هنری ندارم فقط عشق معلمی بودم 

حتی اگ از فرهنگیان فارغ بشی؟ دانشگاه فرهنگیان فق به دانشجو ۳ و خورده ایی میده بعد از فارغ هم حقوقش ...

نه بابا من دوست و فامیل معلم زیاد دارم این همه نمیشه اصلا نهایت همون ۸ تومنه .  اابته بعضیا عزیزم اغراق میکنن که کلاس بزارن 

چهار سال دانشگاه و چهار سال تدریس سر هم ۸ سال میشه گف سابقش شهرمون منطقه محروم نیس

به نظرم راستش بهت نگفته 

البته شاید مدرکش. دکترا باشه چون مدرک هم تاثیر داره  ولی با این حال فکر نکنم این همه زیاد باشه با 8سال سابقه 

یه هزینه کم بکن یاد بگیر بعد مشغول شو . معلمی اضافه کار هم میتونی برداری اما ۶ ماه یکبار واریز میکنن

چه هنری پیشنهاد میدید  برای یه خانم 40ساله 😓