2777
2789
عنوان

چاق کننده

| مشاهده متن کامل بحث + 2182 بازدید | 37 پست

سویق خیلی زود جواب نمیده کنارش خیلی چیزای دیگه رم باید مصرف کنی چیزی که زود چاق میکنه ریزه خواری و مصرف شدید سرخیجات و فست فوده که به شدت مضره اصلا توصیه نمیکنم...

کینگ فت بخور یا گین آپ سریع چاق میشی من فروشنده ام به شوهرم دادم مشتریامم میخورن خیلی راضی ان خیلی مشتری از همین نی نی سایتم دارم خداوکیلی عالیه تضمینی میدمت

میخوای چاق یا لاغرشی راهکارش پیش منه          واتساپ بهم پیام بده اینستا به دلیل حجم زیاد و کار نمیرسم برم... 09384343180             اینم آیدی اینستام ولی الان کم میرم بیشتر تو آرایشگاه حضوری فروش دارم    tebsonatisogand1
سویق خیلی زود جواب نمیده کنارش خیلی چیزای دیگه رم باید مصرف کنی چیزی که زود چاق میکنه ریزه خواری و م ...

عزیزم من چون یه کلیه مو برداشتم باید خیلی مراقب باشم به همین خاطر بیشتر میرم سمت محصولات گیاهی،، این 2 مورد که گفتین ضرر نداره؟ قیمتشون لطف میکنید بگین 

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من چون یه کلیه مو برداشتم باید خیلی مراقب باشم به همین خاطر بیشتر میرم سمت محصولات گیاهی،، این ...

چون مشکل داری فقط میتونی مکث فود و نوتلای چاقی استفاده کنی ولی خب احتیاط کن چون مشکل داری فقط ریزه خواری کن بعدم خودت تو خونه جوانه گندم درست کن پودرش کن شربت درس کن یه استکان عرق یونجه با تخم شربتی و خاکشیر و آبلیمو شکر... اگه برات مشکلی نداره گل پنیزک یا ختمی بریز داخلشون...گل پنیرک خیلی خوشگله و هردو خاصیتای خوبی دارن واسه برن...گل پنیرک یه قاشق آبلیمو توش بریزی رنگ شربتت صورتی میشه...تا نیم ساعت رنگ داره😊بعدش سفید میشه

میخوای چاق یا لاغرشی راهکارش پیش منه          واتساپ بهم پیام بده اینستا به دلیل حجم زیاد و کار نمیرسم برم... 09384343180             اینم آیدی اینستام ولی الان کم میرم بیشتر تو آرایشگاه حضوری فروش دارم    tebsonatisogand1
عزیزم چیشدنتیجه گرفتی

خیلی خوب بود،،اما ادامه ندادم باز لاغر شدم چون اصلا غذا نمی‌خورم،، همه اون موقع میگفتن چقدر تغییر کردم 

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤

ببین من از تجربه شخصی خودم میخوام بگم یه مدت پودر چاقی مسمن فریور مصرف کردم نتیجه فوق العاده ای داشت برام هم روی اشتهام هم روی جذب بدن توی یک ماه 4 کیلو چاق شدم به نظرم شمام استفاده کنین پشیمون نمیشین salamat_farivar

منم تازه سقارش دادم چاقی صورت از چندنفر پرسیدم گفتن بعد از دو بسته جواب گرفتن

سلام عزیزم خوبی نتیجه گرفتی از کجا خریدی نحوه مصرف چطوریه

من باختن رو بلد نیستم ، فرق بین باختن و ساختن یک کلمه است " خواستن "