2777
2789

دکتر غدد. ورزشای کششی افزایش قد مثل بارفیکس

ببین من ۲ سال پیش ۱۷ سالم بود یه روز که عمم پیشم بود موندیم جلو آینه عمم یه ذره در حد یه سانت ازم بلند تر بود.بعد از اون من یه مدت ورزشای کششی انجام دادم یه ماه بعد رفتیم خونشون همینجوری رفتیم جلو آینه عمم گفتعه بلند تر از من شدی

خانم معلم 👩🏻‍🎓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر غدد. ورزشای کششی افزایش قد مثل بارفیکس ببین من ۲ سال پیش ۱۷ سالم بود یه روز که عمم پیشم بود مو ...

امیدوارم کردی میشه تموم ورزشایی ک کردی رو بهم بگی و چقدر طورل کشید تا قدت بلند بشه یسری برنامه های افزایش قد هست اونا واقعی ان؟؟

امیدوارم کردی میشه تموم ورزشایی ک کردی رو بهم بگی و چقدر طورل کشید تا قدت بلند بشه یسری برنامه های ا ...

اره من با همون برنامه ها ورزش کردم. مدت زیادی نبود فک کنم یه ماه روزی ۳ سانس اون تمرینارو انجام میدادم

خانم معلم 👩🏻‍🎓
اره من با همون برنامه ها ورزش کردم. مدت زیادی نبود فک کنم یه ماه روزی ۳ سانس اون تمرینارو انجام میدا ...

چ برنامه‌هایی بودن بهم میگی تا دانلود کنم روزی چن بار انجاگ بدم و چن ست تکرار کنم

چ برنامه‌هایی بودن بهم میگی تا دانلود کنم روزی چن بار انجاگ بدم و چن ست تکرار کنم

ورزش افزایش قد تو پلی استور بزن شکلش قرمز بود برنامه های زیادی هست.. روزی ۳ بار انجام بده

خانم معلم 👩🏻‍🎓