2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم کار آنلاین خیلی مهارت میخواد صرفا فقط یک پیج داشته باشید نیست که باید یک سال وقت بزارید فعالیت کنید مداوم هزینه کنید تبلیغات کنید با ترفند ها ی اینستا آشنا باشی کلی باید پشت کار داشته باشی مخصوصا تبلیغات و حتی اینکه عکس و فیلم هایی که میزاری و حتی زمان بندی استوری و پست ها تون ام باید بلد باشی که چه موقع استورییا پست  بزاری عزیزم ،

بچه ها این لینکمه  https://chat.whatsapp.com/BsxjAAWpbAx5BJaVOuI4Gh قیمتارو مقایسه کنید متو ...

باید اینستا بزنی اخه واتساپ که فایدع ندارع الان من عضو گروهت شدم چیزی نمیاد برام عه قبل فقط اگه جدید بزاری میاد

باید اینستا بزنی اخه واتساپ که فایدع ندارع الان من عضو گروهت شدم چیزی نمیاد برام عه قبل فقط اگه جدید ...

متاسفانه گیر یه ادم احمق افتادم که خودش اینستا داره اما من نمیتونم داشته باشم

قیمتارو مقایسه کن پشیمون نمیشی

نگاه کن عزیزم تو واتس فقط دوست و آشنا میبینه ،حداقل اینکه تو گروه های واتس دیگه عضو بشی و باهاشون تعامل کنی 

میتونی قرعه کشی بزاری مثلا چرخ گوشت ۶ماهه ماهی فلان قیمت و ۶نفرو انتخاب کن هر کدوم هر ماه پول بریزن شما هم قرعه کشی کنید و به اسم هر کی در اومد اون ماه بفرستید وسیله رو متوجه شدید؟؟؟این خیلی کاربردی هست 

حراجی هم بزارید آخر هر ماه