2777
2789
عنوان

یه جا خوندم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 25 پست
چیکار کنمممم😭 سال پیش ۱۴ مرداد دلمو باختم بهش  یادمه قشنگ

عزیزممممم🥺💔... چرا رفت؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
عزیزممممم🥺💔... چرا رفت؟

اون نرفت 

من رفتم 

چون آدم نبود 

ولی مث اینکه الان آدم شده نمیدونم بهش برگردم یا نه😔💔...

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون نرفت  من رفتم  چون آدم نبود  ولی مث اینکه الان آدم شده نمیدونم بهش برگردم یا ن ...

عههههههه....

یعنی چی آدم نبود ؟!😶

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
کارایی که میکرد مث آدما نبود بنظرت بهش برگردم؟

زندگی خودته عزیزم خوب درموردش فکر کن....

و اینو‌بدون آدما اصلا به سادگی عوض نمیشن....

چند سالشه ؟!

زندگی خودته عزیزم خوب درموردش فکر کن.... و اینو‌بدون آدما اصلا به سادگی عوض نمیشن.... چند سالشه ؟!

۲۴

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃
زندگی خودته عزیزم خوب درموردش فکر کن.... و اینو‌بدون آدما اصلا به سادگی عوض نمیشن.... چند سالشه ؟!

من راحت از کسی خوشم نمیاد 

یه پسری هست خیلی خوبه و آدم حسابیه 

عاشقش نشدم خوشم اومده ازش 

خیلی پسر خوبیع 

سرم به اون گرم بود که دوباره از این خبر برام اومد 

نمیدونم چیکار کنم

من راحت از کسی خوشم نمیاد  یه پسری هست خیلی خوبه و آدم حسابیه  عاشقش نشدم خوشم اومده ازش ...

میفهمم چی میگی برا خودمم پیش اومد ...

🥲💔...

نمیشه گذشت انگار ولی چاره ای نیست...

اگر به نظرت واقعا ارزشش رو داره برگرد بهش ...

اگر مطمعنی عاشقت بوده و الان منتظرته...

میفهمم چی میگی برا خودمم پیش اومد ... 🥲💔... نمیشه گذشت انگار ولی چاره ای نیست... اگر به نظرت وا ...

چی بگم 

ایشالله خدا یه راهی جلو پام بزاره

چی بگم  ایشالله خدا یه راهی جلو پام بزاره

ایشالا بهترینا برات پیش بیاد 💖