2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جونم به این دختر کدبانو

برده به خونواده پدریش

اونا همشون سر آشپز و رستوران دار و کلا تو کار غذا هستن 

بهش گفتم همبرگرات خیلی خوشمزه شده مخصوصا سس هاش 

گفت نخیر اینا همبرگر نیست اولدفشن برگره،سسش هم سس آمریکایی وورکس مایو هست

ما همسن اینا بودیم سس خرسی میزدیم رو فلافل می‌خوردیم کلی ذوق میکردیم

مثل اسنکه ولی گرده

حالا یه سوال دیگه پیش میاد اسنک چیه🤣🤣🤣🤣🤣

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
حالا یه سوال دیگه پیش میاد اسنک چیه🤣🤣🤣🤣🤣

نون تست برمیداریم قارچ و فلفل دلمه و سوسیس یا گوشت چرخ کرده را بر روی نون میگذاریم و روش پنیر میریزیم و میذاریم داخل ساندویچ ساز 🤣🤣🤣

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

نگوووو که نمیدونی🤐

شوخی کردم بارها درس کردم.دخترم عاشقشه😂😂

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
برده به خونواده پدریش اونا همشون سر آشپز و رستوران دار و کلا تو کار غذا هستن  بهش گفتم همبرگ ...

عزیزم من الانشم ذوق میکنم از اینکه اونموقع شماذوق میکردی😄خدایی چه اسمای سختی داشت.😎

نون تست برمیداریم قارچ و فلفل دلمه و سوسیس یا گوشت چرخ کرده را بر روی نون میگذاریم و روش پنیر میریزی ...

من قربون مهربونیت برم که توضیح دادی😂😂😂داشتم شوخی میکردم