2777
2789
عنوان

کار خانگی من🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 60 پست
سلام عزیزم دادم ولی خبری نشد

90درصد بلاگرا تبلیغاشون بدرد نمیخوره اول زیرساخت پیج خودت باید قوی باشه دوم پیج بلاگری ک تبلیغ میدی فالوراش واقعی باشن دیگ بقیه ربط ب نیاز مخاطب داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

90درصد بلاگرا تبلیغاشون بدرد نمیخوره اول زیرساخت پیج خودت باید قوی باشه دوم پیج بلاگری ک تبلیغ میدی ...

اینایی که دادم قبل داده بودم عالی بود این دفعه اصلا هیچکس نیامد بگه میخوام فقط قیمت پرسیدن و رفتن

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd 

دلم خواست😍

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.
اره عزیزم 

هزینه کردی یا رایگان یاد گرفتی

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
اینایی که دادم قبل داده بودم عالی بود این دفعه اصلا هیچکس نیامد بگه میخوام فقط قیمت پرسیدن و رفتن

تبلیغ همینجوریه دیگ منم پیج دارم ولی صنفم با شما فرق میکنه یبار خوبه یبار بده خیلی باید دقت کرد چند میلیونی ضرر کردم البته واسه قبله ک تازه کار بودم الان خیلی با وسواس تبلیغ میدم

عزیزم واسه کار خودم ارزش قائل هستم ولی همکارا خدایی دارن پول ناحق میگیرن باید خودمون یکم انصاف داشته ...

گلم اگه بخواد برکت از کارت بره که من هیچطوری باور ندارم با گرون فروشی هم میره