بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه نفر تعریف میکرد میگفت تو بیابون ازهمین اسمورفایی که گفتم دیده گفت چقد راه دنبالش رفته به بدبختی گرفتش گفت زبونش مث ما نیست یجور دیگه حرف میزده گفت اینقد جیغ زده فرار کرده
اره ولی من هرشب که میخوام بخوابم ارزو میکنم همچین چیزایی رو ببینم خیلی خوشم میاد .ممنون بابت تاپیکت ذوق زده شدم😂فکر نکنی بچه ام ها نه ۲۲سالمه ولی خب ذوق دارم
یه بار هم یه چیزی مثل سفینه تو آسمون دیدم حتی دو نفر دیگ هم کنارم بودن دیدن اما همین که جلوتر رفتیم ...
عزیزم اسم خودت اسم کاربریتع؟ داریم این اسمو ؟ کنجکاو شدم
اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤🩹
هرچه درفهم تو آید، آن بودمفهوم توکاربری سوم قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برایعقایدوشخصیتمارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیاترنگی کن.