2777
2789
عنوان

دیشب یه چیز خنده دار دیدم تو تاپیک حش ششمیا

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 25 پست
زیرلفظی میخاد

😅😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واویلا خاک عالم 

عکس جوری بود سایه افتاده بود ولی نباید واقعا اونطور میگفت

چی بگم 🙃

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

حالا چیزی که دوست داشته و داره بهش تا ۶ سال آینده بهش برسه این بود ک بره کره و با خواننده ی گروه بی ...

یک چیزی بگم چون فن اون گروهم میگم 😅

تو طرفدارا معمولا فنای کوچکتر این حالت رو دارن البته بعضی هاشون و یکم جو زدن 

ولی اینکه میخواسته ببینه چیز بدی نبوده و جدا از این که اون چی میخواسته به نظرم بهتره به رویای یکی دیگه نگید فانتزی چون هر چیزی ممکنه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بعد استارتر بهش میگفت میری مسافرت کره 

اونم می‌پرسید ازدواج چی؟؟ ازدواج میکنم میرم ؟؟ 

برام عجیب بود و البته ناراحت کننده ک دختر ۱۳ ساله چرا باید تو مغزش این چیزا بگذره چرا انقد رویایی فکر میکنن 

اصلا ۶ سال دیگه خودش اینارو یادش بیاد خندش میگیره ک چقد تباه بودم

یک چیزی بگم چون فن اون گروهم میگم 😅 تو طرفدارا معمولا فنای کوچکتر این حالت رو دارن البته بعضی هاشو ...

عزیزم من لفظ فانتزی و بکار بردم چون ابن حتی در حد فانتزی هم نیست چرا فکر کردید یه گروه از یه کشور دیگه با یه زبون و دین و آیین دیگه به شما فکر میکنه یا اصلا آشنایی صورت میگیره ک بخواد ب ازدواج برسه؟؟؟ 

تو کشور خودمون کم خواننده و سلبریتی نداریم ک فن اشون جون میدن براشون و بیخ گوش همم هستن ولی اون سلبریتی پشمشم نیست اصلا مگه قراره همه رو بشناسه با همه ارتباط بگیره 

من اصلا برام قابل درک نیست ک اینجوری هلاک یه نفر باشی

عزیزم من لفظ فانتزی و بکار بردم چون ابن حتی در حد فانتزی هم نیست چرا فکر کردید یه گروه از یه کشور دی ...

برای ازدواج نگفتم برای رفتن به کره گفتم که شما قبل گفتن اینکه اون در مورد ازدواج حرف زده گفتید فانتزی 

و اینکه خودش بزرگتر شه متوجه میشه یکم بزارین بگذره فنای توهمی بهشون میگیم خودمون😅💔