2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخور و بخواب

😂👍

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
فقط بخورررر  کاش من جات بودم

دقیقاً منم 🥺

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
باشه احتمالا جای دیگه گفتم یادم نیست  اول اینکه شبا قبل خواب یه دونه سیپرو هپتادین میخورم شما ...

دستامم دارن چاق میشن چون دارم با دستمم کار میکنم 

صبحانه سعی کن حبوبات  آب پز بخور روز اول 

روز دوم کره مربا یا خامه یا پنیر پر چرب با گردو یا شیر پرحرف 

روز سوم نان سبوس دار با شیره یا ارده کنجد 

روز چهارم آش رشته  یا عدسی 

بعد صبحانه قرص زینک پلاس میخورم دوتا سیب زمینی کوچیک یا یه عدد سیب زمینی متوسط با تخم مرغ آب پز میکنم اول همه جای بدنتم رو طبق ورزش ۳۰روز باسن و رون و ساق پا که نصب کردم ورزش میدم بعد اون سیب زمینی تخم مرغ رو میخورم اگر طبعت سرد هست بعدش دوتا خرما بیا عسل بخور 

قبل غذا قرص مخمر آب جو میخورم بعد غذا ۵تا خرما یا ۳قاشق حلوا .

بعد از طهر از مکمل دست ساز خودم که شامل نشاسته ذرت پودر گین آپ کودکان و شیر خشک و پودر ژلاتیت هست ت  آبمیوه یا شربت حل میکنم و میخورم 

بعدازطهر هم یه چیزی با نون میخورم ولی یا چیپس میخوره یا برنج کته با خورشت یا ۱۰۰گرم بستنی یا کوفته یا دلمه نوبتی میخورم همشو فریز کردم تو یخچال 

قرص ویتامین سی هم یه روز در میان میخورم .

هر ده روز هم ویتامین د۳

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

سیپرو خواب آوره و فقط کرم میکنی مصرفش رو قطع کنی کرم میخوابه نخوری بهتره مخمر آبجو هم من استفاده کردم اصلا خوب نبود میزان تعادل هورمونهای بدنم به هم ریخت و باعث عفونت شد

منم رفتم چیزی ننوشته بود

توصبح دادم صفحه ۲ تایپک استارتر ...الان دستامم داره چاق میشه چون از یه مربی  سوال  کزدم گفت 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

بیبین عزیزم من یکی از دوستام مشکل شما رو داشت میخواست اضاف کنه ولی خب با اونم اصول دارن 

خوردن و خوابیدن و خامه خوردن و سیب زمینی سرخ کرده خوردن و مکمل های بدون مجوز تنها و تنها بدن شما رو نابود می‌کنه و پس از اضافه کردن متوجه میشی چقدر فرم بدن بدی پیدا کردی و کبدی داغون ....

بیبین اول ک باید بیبینی مشکلات تیروید نداشته باشید بابک آزمایش مشخص میشه و تا جایی ک امکانش هست برید پیش دکتر تغذیه 

اضافه وزن هم باز نیاز به ورزش داره ورزش هوازی مربی باشگاه خودش بهتون میگه چیکار کنی و مکمل های استاندارد بخور یک چکاپ هم بدین ک موادی تو بدنتون کم نباشه 

ورزش خیلی مهمه قبل و بعد از باشگاه هم پروتیین و کربو هیدارت مصرف کن 

(شیرخشک و شیر و پودر جوانه گندم )مخلوط کن با عسل یا تنها بخور اینم هر شب قبل از خاب خیلی خوب جواب میده 

من رویایی دارم ،رویای یک رقص بی وقفه از شادی ......🕊️♻️
اسی یکی اینجا میگف یکی از اشناهاش بعد صبحونه و ناهار وشام پنج تا خرما میخورده چاق شده

این رژیم دکتر کرمانیه منم انجام میدم بعد غذا یا خرما یا یه چیز شیرین باید خورد منتها خرما کم ضرر تره 

شما چندکیلو اضافه کردی وتوی چند مدت؟

من ۴۹ بودم الان شدم ۵۳ توی دو هفته 

و این ک خاب کافی هم خیلی مهمه و این ک صبحونه ارده و شیره بخور یا کرده بادوم زمینی ک اینا خیلی هم مقویه برا بدن

من رویایی دارم ،رویای یک رقص بی وقفه از شادی ......🕊️♻️
برا چاقی خوبه؟

بعله چاق میکنه بین ۲یا ۳کیلو در ماه ...منتها برای خوش فرم شدن باید همه جا رو ورزش داد و بعد ورزش هم یه چیز پر کالری خورد