2777
2789

شده این حسو پیدا کنید و حتی واقعی باشه و بهتون ثابت شده باشه که واسه اعضای اون خانواده مهم نیستید و ب هرنحوی میخوان از دستت راحت شن...

یا اینکه هر لحظه ارزوی فرار از اونجایی ک میخوایدو داشته باشید و برید پیش کسایی ک واستون ارزش قائلن و به وجودتون اهمیت میدن؟

یا اینکه با وجود سختی هایی ک تو اون خونه میکشید بازم بقیه اذیتتون میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش فک نکن بدرک، خودت برای خودت کافی باش ارزش بزار، نزارافکارمنفی درگیر کنن افسرده بشی

بعدازمرگ مادرم افسردگی گرفتم پانیک میشم توروخداهرکس تجربه ودرمانشوبلده بگه نفسم تنگه بیچارم محتاج دعاتونم😭🙏
بهش فک نکن بدرک، خودت برای خودت کافی باش ارزش بزار، نزارافکارمنفی درگیر کنن افسرده بشی

وقتی اعضای خانوادت که عزیز ترین کستن بهت حرفای ازار دهنده میزنن یا میخوان نباشی چجوری ادم میتونه فکرشو درگیر نکنه

من ک کارم از فرار گذشته و به خودکشی کشیده باید چیکار کنم    

تا حالا با خونوادت حرف زدی؟ من نمیدونم شما چه مشکلاتی دارین   ولی به خودت ارزش قائل شو دو دستی زندگیتو بچسب و از خودکشی حرف نزن 

میشه برای آرزو های قشنگم ی صلوات بفرستین🥺💞
وقتی اعضای خانوادت که عزیز ترین کستن بهت حرفای ازار دهنده میزنن یا میخوان نباشی چجوری ادم میتونه فکر ...

درکت میکنم امانبایدخودتوسرزنش یاطلبکاربدونی، بیخیال باش، یادرمیان بزار مشکلوحل کن 

بعدازمرگ مادرم افسردگی گرفتم پانیک میشم توروخداهرکس تجربه ودرمانشوبلده بگه نفسم تنگه بیچارم محتاج دعاتونم😭🙏
عزیزم فرار راه چاره نیس با خانوادت حستو در میان بذار نذار دلت سنگینی کنه 💔

خودشون اذیتم میکنن چی بگم اخه

بابام میخواد برم از خونش در صورتی که کوچیک ترین بدی در حقش نکردم بقران نکردم

واسه مامانم مهم نیستم 

کلا انگار یه مرده ام که نفسای الکی میکشه