2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 60 پست
گی شد باز چیسدددد

هیچ 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایی چقد غلط املایی دارم  عین پیرزنایی ک دستشون میلرزه تایپ میکنم🤣🤣🤣

دقیقا 🤣😂💔

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

: سلام عزیزم  صبح ناشتا 10 الی 15 دانه برنج اصیل  ایرانی میخواد عنبر باشه چمپا شمیم و بدون لک سالم باشه  خارجی نباشه  صبح ناشتا بدون شستشو قورت میدی همشون و پشت سرش آب ولرم  بعد نیم الی یک ساعت میتونی صبحانه بخوری  خیلی عالیه تجربه هم شده

فقط سر ماه که رسیدی یعنی 30 روز 3 روز نخور  تا روز 28 دست نگه دار ب29 و 30  و دوباره شروع کن  عالیه

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
: سلام عزیزم  صبح ناشتا 10 الی 15 دانه برنج اصیل  ایرانی میخواد عنبر باشه چمپا شمیم و بدون ...

مرسی

میاد میخونه

ای خدا  تف ب این روزگار باز ترکید

برمیگردونیممم

💪🏻💪🏻گودرت 

بلی بلی 

واییی 😑  چرا کسی نییی

دكتر غدد بره ببينه صفحات رشدش بسته شده يا بازه

اگ بازه دكتر دارو ميده

ورزشو تغذيم واس تو سن رشده ن ١٧ سالگي

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸