2777
2789
عنوان

یعنی زن باردار از مریضی بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 29 پست
ببین اگر عسل ولیموترش خوبه بخور،اب هویج واب سیب بخور

هویج خوب نیست 

باعث سقط میشه....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اینا بلامانع هست بخور

اب سیب

‌در حد یک لیوان در هفته اب هویج.

ابلیمو و عسل

شیر و خرما

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آویشن شیرین بیان اینا خیلیم خوبه 

آویشن فکرکنم توبارداری ضررداره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
واااای من که باردارم نیستم خیلی سخته تحملش  همش دارم اذیت میشم تقریبا یک هفته هست چه برسه به شم ...

توروخدا دعا کن برام هر لحظه احساس میکنم از بدن درد الان بچه میاد

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
دکتر خودم نیست باشه هم با این حالم اصلا نمیتونم از جام تکون بخورم 

دکتر عمومی هم بری دارو میده بعد میگه نشون یک دکتر زنان بده 

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

باید بری دکتر داخلی داروهای مجاز میده من دو ماهم بود مریض شدم رفتم دکتر عمومی بهم چرک خشک کن و استامینوفن و دیفن هیدرامین داد همینجوری بدون دارو که نمیشه خیلی سخته

هویج خوب نیست  باعث سقط میشه....

باعث سقط هم نشه باعث زردشدن پوست جنین میشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
باید بری دکتر داخلی داروهای مجاز میده من دو ماهم بود مریض شدم رفتم دکتر عمومی بهم چرک خشک کن و ...

دارو فقط استامینوفن داده هیچ اثری نداره

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
دکتر عمومی هم بری دارو میده بعد میگه نشون یک دکتر زنان بده 

رفتم فقط استامینوفن داد

رفتم فقط استامینوفن داد

ببین من یه ماه پیش کرونا گرفتم دکتر خودم گفت من اصلا دخالت نمیکنم چون بارداری باید بری متخصص عفونی....

بنظرم تو هم برو متخصص فوری خوب میشی...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

توروخدا دعا کن برام هر لحظه احساس میکنم از بدن درد الان بچه میاد

چشم قابل باشم حتما عزیزم🙏💚

کاملا درک میکنم بدن درد و تب و سرفه امون آدم رو می‌بره و اینکه نمیشه اصلا بلند شد ،من که بلند میشم هم تهوع اذیتم میکنه

شما هم برای من دعا کن 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
2790
2778
2791
2779
2792