سایه7000 مدیر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 1029 عنوان درد شکم | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 23 پست چند وقت پیش شکمم درد گرفترفتم دکترسونو اورژانسی گرفتنگفتن چیزیت نیستتو این چند روزه همه جوره چکاپ و آزمایشی روم انجام شده موردی پیدا نشده ولی درد دارماز چیه ینی 1401/04/29 | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سایه7000 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 1029 بخاطر بارداریت بود دردت؟ مثل درد پریود بود؟ آره باورت میشه تشخبص نمیدادناوایل بارداریم بودهنمیدونم درده از بارداریم بوده یا نهولی اونموقع اوایل بارداریم بود حتی سونو نشون ندادمن چند ماه پیش یه سقط هم داشتم شاید واسه این درد داشتم نمیدونم ب خدا
سایه7000 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 1029 بخاطر بارداریت بود دردت؟ مثل درد پریود بود؟ آره دردش تو مایه های درد پریود بود
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35308 آره باورت میشه تشخبص نمیدادن اوایل بارداریم بوده نمیدونم درده از بارداریم بوده یا نه ولی ا ... خب اوایل بخاطر اینکه نطفه اصلا دیده نمیشه چون خیلی کوچیکهتازه هم داره به لایه های اولیه آندومتر می چسبه درد ایجاد میکنه و توی این مرحله اصلا هورمون بارداری وجود نداره توی بدنفقط دردِ زیر شکمه برای اتصال نطفه به دیواره رحمه که معمولا مثل پریودهحالا برای شما مثل درد پریود بود؟تا کی ادامه داشت؟
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35308 آره دردش تو مایه های درد پریود بود ببخشید انقد سوال میپرسم شما خودتون شک به بارداری نکردید؟
سایه7000 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 1029 خب اوایل بخاطر اینکه نطفه اصلا دیده نمیشه چون خیلی کوچیکه تازه هم داره به لایه های اولیه آندومتر می ... آره عزیزم مثل درد پریود بود همون ناحیه زیر شکم بود تقریباحدود دو هفته ای خیلی درد داشتمبعد دیگه خودش کم شدتقریبا دو هفته ای شد
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35308 آره عزیزم مثل درد پریود بود همون ناحیه زیر شکم بود تقریبا حدود دو هفته ای خیلی درد داشتم بعد دیگه ... من فقط یه بار رابطه داشتم روز ۱۱ سیکلدوره هام ۲۵ روزه ست و تخمک گداریم ۱۳ سیکلهاز سه چهار روز بعد تخمک گذاری همش مثل همین درد شمارو زیر شکمم دارمدیروز اصلا فک کردم پریود شدم ولی نشدمحالا نمیدونم با یه بار رابطه امکان بارداری هست
سایه7000 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 1029 من فقط یه بار رابطه داشتم روز ۱۱ سیکل دوره هام ۲۵ روزه ست و تخمک گداریم ۱۳ سیکله از سه چهار روز بع ... آره امکانش هستحالا منم دقیق یادم نیست ولی الان ک فکرشو میکنم اون دوران خیلی رابطه نداشتیم اصلا همسرم بخاطر کارش ماموریت بودامکانش ک هستاگه دردت مثل من بوده احتمالا شما هم بارداری
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35308 آره امکانش هست حالا منم دقیق یادم نیست ولی الان ک فکرشو میکنم اون دوران خیلی رابطه نداشتیم اصلا همس ... من برای بچه اولم هم همین دردارو داشتم ولی خود دقیق روز تخمکگداری رابطه داشتم و شب قبلشولی باخودم میگم ایندفعه بایه بار اونم دور روز قبل تخمکگذاری فک نکنم نمدونم بی بی بزنم یا نهفردا موعدمه
سایه7000 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 1029 من برای بچه اولم هم همین دردارو داشتم ولی خود دقیق روز تخمکگداری رابطه داشتم و شب قبلش ولی باخودم م ... بزن ک از این شک و تردید دربیای عزیزممیخوای فردا رو رد بده و بزن اگه خبری نشد