2777
2789

سلام 

من ۶ ماه با آقا پسری بودم بعد پیام ک زورش میومد بده همش بهونه سرکارم شبم ک میومد خونه هر پیام کلی طول میداد سین کنه با اینکه آنلاین میشد 

خیلی دیرم همو میدیدیم میگفت کار دارم با اینکه خونه بود

هروقت دعوامون میشد پیاممو سین نمی کرد ۳روز بعد پیام  میداد میگفت سلام عزیزم ی بارم تاحالا خوشحالم نکرده 

منم ی هفته پیش دیدم اینجوریه تموم کردم ی بارم پیام داد ولی حالشو گرفتم

حالا ی نفر ی آقایی ب بابام معرفی کرده گفت باهم حرف بزنن ببینن خوششون میاد 

هروقت پیام میدم ج میده شبم ک میاد خونه خودش پیام میده منم ی جوری ج میدم جواب نداشته باشه بازم ی بحث دیگه راه می ندازه بعد امروز رفتم دیدمش خوب بودا ولی من دلم ی جا دیگه بود همش بغض میکردم 

وقتیم ازش جدا شدم برم خونه زدم زیر گریه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداوکیلی  غرورت کجا رفته سنگین باش ،  اویزون بازی در نیار ،  اصلاا بهش پیام نده خودتو سرگرم کن   بشین اهنگ گوش بده

اون برات وقت نمیزاره بعد تووووو ، میری سمتش  ولش کن ادم باشه دوستت داسته باشه برمیگرده 

خاک بر سرت

به قبلیه پیام بدی دستت بشکنه

خوب دعوات کردم؟

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
رابطه ي قبليت يه رابطه ي سمي بوده براي خودت ارزش قائل شو دوس داري تا اخر عمر اويزون باشي؟ همين اق ...

اره واقعا ی رابطه سمی 

بخدا میدونم بدردم نمیخوره حتی اگه برگردیم باز دعوا داریم 

الان چیکار کنم مهرش از دلم بره بیرون 

این پسره حرف میزد مغزم ی جا دیگه بود

خوب فکراتو بکن عزیزم داری کسی رو انتخاب می‌کنی که قراره تا آخر عمر شریک نشست و برخاست و خور وخوابت باشه! پس یکی رو انتخاب کن که تحمل بودنش رو داشته باشی

زندگیه بالا و پایین داره؛ ولی طوری باشه که بتونی ادامه بدی. 

پس کسی رو انتخاب کن که تو شرایط بالا و پایین زندگی بتونی بپذیریش 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
خداوکیلی  غرورت کجا رفته سنگین باش ،  اویزون بازی در نیار ،  اصلاا بهش پیام نده خودتو ...

برگشت بهم پیام داد ولی اونموقع خیلی قوی حالشو گرفتم 

امروز با این پسره رفتم اصلا ی جوری شدم نگران شدم نکنه نتونم یکی دوس داشته باشم 

😁😁😁😁😁😁😁میدونم کار‌ اشتباهیه  چیکار کنم مهرش از دلم بره بیرون

هر که از دیده برود از دل برود

راه میری فحشش بده

بدی هاش رو بیار به یادت

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا