2777
2789
الهی خدا بزودی دامنت سبز کنه دو قلو بزاره بغلت قشنگ از کامنتت حس کردم چقد منتظره ی کوچولویی

خداکنه...

دیگه خسته شدم از بی کسی هیشکی رو ندارم

حداقل اگه یه بچه داشتم مرحم تنهاییام میشد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

با قرص نمیشه؟

اصلا به قرص فکر نکن آنقدر دردش زیاد به مرگ میرسی تحربشو دارم که میگم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بیاد خواستگاری سریع عقد کنید  تو این جاهای غیر قانونی هزار بلا سرت میاد اون بچه هم گناه د ...

اومدن خواستگاری ۱۷ سالمه سنم کمه مادرم گفته ۲۰ سال عقد کنیم

قضاوت نکن

قضاوت نمیخاد 

پس ینی بهت تجاوز کرده؟

خب خودت راضی بودی دیگ

Տℰℒℰℕᗅشد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش  😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️‍🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:
بلع راضی بودم من از ۱۴ سالگی با اون آقا بودم سه سال دوست بودیم تصمیم گرفتیم جدی کنیم 

بچه نیستی کسی ک از ۱۴ سالگی وارد رابطه بشه اتفاقا خیلیم بزرگه خلیم از روابط زناشویی سر در میاره چطور مامانت میگه تو بچه ای مگه نمیشناست😎

به دردش راضیم میشه اسمشو بگید لطفا

دختر خوب نمیدونی دردش چقدره که من وقتی رسوندنم بیمارستان از شدت درد فشارم رو ۴ رفته بود داشتم میمردم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤