2777
2789
عنوان

آمپول نوروبیون....

| مشاهده متن کامل بحث + 3143 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله بدون نسخه هن میدن خیلی هن درد داره.ن تو سروم نمیشه بزنی.اونارم میشه باهم بزنی

پس بدون نسخه هم میدن،وای پس درد داره،چرا بعضیا میگن اصلا درد نداره روش زدن حتما فرق داره نه؟پس اونارم یشه باهم زد اگه نوروبیون درادامه فک کنم باهم نزنم بهتره وگرنه آبکش میشم اینجوری از درد 

خیلی درد داره؟بعضیامیگن دردش زیاده  ‌ازداروخانه گرفتی بدون نسخه؟یا دکتر برآن نوشت؟

درد داره دیگه عزیزم اما خب قابل تحمله.من همسرم برام میزنه و اروم میزنه.از داروخانه بدون نسخه گرفتم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
درد داره دیگه عزیزم اما خب قابل تحمله.من همسرم برام میزنه و اروم میزنه.از داروخانه بدون نسخه گرفتم

منم گفتم درد داره ازآمپول نمیترسم ولی بعضیا میگن اصلا درد نداره نمیدونم والا🥲چند بود قیمتش؟منم میخوام بدون نسخه بگیرم 

منم گفتم درد داره ازآمپول نمیترسم ولی بعضیا میگن اصلا درد نداره نمیدونم والا🥲چند بود قیمتش؟منم میخو ...

قیمتشو نمیدونم عزیزم.درد داره یعنی در اصل سوزش داره اما خب خییییلی خوبه و ادم رو اکتیو میکنه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها