2777
2789
عنوان

مرد کنترل گر

309 بازدید | 15 پست

بچه ها خواستگارم بعد از دو سه جلسه رفت و آمد میگه که بعد ازدواج من باید دوستاتون رو از نزدیک ببینم تا تشخیص بدم مناسب هستن یا نه و خانوما احساسی هستند و مرد منطقی هست  و میتونه تشخیص بده... بهش گفتم من سال هاست با دوستام هستند و میشناسمشون و اینکه نه خودشون و شوهراشون تمایلی به ارتباط خانوادگی ندارند قبول نمیکنه. به نظرتون این آقا کنترل گره؟ 

چون من وقتی حرف از اشتغال زن و مسافرت مجردی و اینا میزدم میگفت مشکلی نداره. اما در عین حال حرف از ولایت مرد و اینجور چیزا میزنه.همین باعث شده نتونم به حرفش اعتماد کنم و دلزده شدم ازش چون من خط قرمزم آزادی و استقلال هست و خونه بابامم همینطوری. 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

برید پیش یه مشاور ازدواج خوب یا یه روانشناس خوب تا بتونه اینو تشخیص بده

صرفا بر اساس حرفای ضد و نقیض این اقا کسی اینجا نمیتونه نظر قطعی بده 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
کنترل گر یعنی چی ؟

یعنی دایما شما رو  کنترل میکنه  که الان مثلا  . تلفن بزنی به مامانم  یا مامانت یا   من تشخیص بدم که با این شخصی که  درتماسی   بصلاح نیست یا هست. خلاصه   همه رفتارهاتو  زیر نظر داره .  مثلا  الان وقت خوابته برو بخواب . یا  بیا بشین کنارم. ورفتارهای  دیگه که  همش کنترل کردن شماست. بیشتر کنترلگرها خودشیفته هم هستند. 

برید پیش یه مشاور ازدواج خوب یا یه روانشناس خوب تا بتونه اینو تشخیص بده صرفا بر اساس حرفای ضد و نقی ...

دلزده شدم اصلا یه دفعه. چون من اولش به خاطر اینکه فکر می‌کردم سختگیر نیست و در عین حال پایبند هست رفتم جلو. چون از لحاظ مالی وضعش اصلا خوب نیست. و منم دلم به این ویژگی هاش خوش بود که اونم یه دفعه نقش بر آب شد. قبلا خواستگاری داشتم که پولدار بود ولی چون دگم بود جواب رد دادم. این پولم نداره

دلزده شدم اصلا یه دفعه. چون من اولش به خاطر اینکه فکر می‌کردم سختگیر نیست و در عین حال پایبند هست رف ...

چی بگم والا

حتما خیلی دقت کن

چون من مثل خودت خیلی طرز فکر استقلال طلب و مستقلی دارم و برام این چیزا مهمه

قشنگ درکت میکنم که زندگی برات میتونه چقدر خدایی نکرده سخت باشه اگه با یه مرد کنترل گر ازدواج کنی پس خیلی دقت کن

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
یا مثلا میگه این طبیعیه که زن و شوهر رمز گوشیو همو داشته باشند. 

مشکلی نداره رمز همو بدونن

ولی نه به این معنا که زنوشوهر حریم خصوصی همدیگه رو رعایت نکنن یا همو چک کنن

فقط برای مواقع ضروریی

مثلا در یه مواقعی شاید یه نفر مجبور باشه با گوشی همسرش با کسی تماس بگیره یا هر کار دیگه ای...اگه رمز همو بدونن کار سریع تر را میفته

ولی موضوعی نیست که این اقا بخواد راجع بهش بحث کنه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍