2777
عنوان

دیگه جوش نزنید!

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 24 پست
نه روی کل صورتم 🥲

عزیزم اینستا دارین؟

اینجا نمیتونم راحت بهتون توضیح بدم؟

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
نه روی کل صورتم 🥲

اگه مایل هستید بیاید اینستا توضیح بدم

پیجم gallery._month

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چی هست میشه بگی لطفا

ببین یه ژلی هست که حاوی موادی هست که باعث از بین رفتن جوش میشه شما ۲۰ دقیقه قبل از خواب بزن روی جوش هات یا جای جوش هات یا اگه حس میکنی جوش زیر پوستی زدی بزن رو اون نقطه بعد بخواب باعث از بین رفتن جوش میشه و چند تا فایده دیگه هم داره 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

تاثیر داره؟

اره

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

چه مارکی هست؟

مال من  لامینین هست حدودا ۱۱۰ تومنه

خواهرم یه مارک دیگه داره مثله اینکه مال اون بهتره ولی ۱۵۰ تومنه

مال من  لامینین هست حدودا ۱۱۰ تومنه خواهرم یه مارک دیگه داره مثله اینکه مال اون بهتره ولی ۱۵۰ ...

اها من لامینین دارم. ولی استفاده نکردم واقعا تاثیر داشته براتون؟ من خیلی جای جوش دارم که قرمز شده

اها من لامینین دارم. ولی استفاده نکردم واقعا تاثیر داشته براتون؟ من خیلی جای جوش دارم که قرمز شده

اره تاثیر داره عزیزم

سلام برای جوش صورت چکار کنم

از ماسک شیر گاو یا کلاژن استفاده کن 

من تو پیجم اینارو با قیمت کم و تخفیف خورده میفروشم