2777
2789
منظورم امریکا بود البته شماروهم دوست دارم😂😉

عزیزم منم همینطور جانا😄💋

تو یه تاپیکی عکسم رو گذاشتم همش استرس دارم کسی بر نداره عکسم رو🥲

(My profile picture is me, please don't copy)     Iranian American girl🧡 دخترایرانی،آمریکایی🖤        Supporter of good and kind people🖤 #transsexual

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم منم همینطور جانا😄💋 تو یه تاپیکی عکسم رو گذاشتم همش استرس دارم کسی بر نداره عکسم رو🥲

نگران نباش عزیز جان

ان شاء الله که بر نمیدارن

میشه عکستو ببینم

دوست دارم ببین چجوری هستی😂🤦🏻‍♀️

نگران نباش عزیز جان ان شاء الله که بر نمیدارن میشه عکستو ببینم دوست دارم ببین چجوری هستی😂🤦🏻‍♀️

انشاءالله😁

چشم عشقم الان میذارم🥰😁

(My profile picture is me, please don't copy)     Iranian American girl🧡 دخترایرانی،آمریکایی🖤        Supporter of good and kind people🖤 #transsexual
چقدرر قشنگی😍🌱 خوشکلمممم😍😍 ماشالله  مخصوصا موهاتتت😍🥺

مرسی جان من😍

شما لطف دارییییی😍

میگم تو نی نی سایت بمون اگر رفتی امریکا منم جور شد برم همو ببینیم اونجا🤣🤣

چشمممم😍

انشاءالله😂😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز