2821
2789

کلاس زبان دارم 😪

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بدبخت خواب بودم یهو دیدم تلفن زنگ میزنه نگاه کردم دیدم بچم نیست ۲۱ ماهشه رفته بود طبقه بالا پیش م ...

خداقوت عزیزم ارزش خودت را بدون تو جواهری  

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
من بدبخت خواب بودم یهو دیدم تلفن زنگ میزنه نگاه کردم دیدم بچم نیست ۲۱ ماهشه رفته بود طبقه بالا پیش م ...

سختی های مادر بودن همینه دیگه🥲🤣 

همسرتونو بیدار کنین بگین باهاش بازی کنه اگر خیلی  خسته این یکم استراحت کنین

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
خداقوت عزیزم ارزش خودت را بدون تو جواهری    

قربانت عزیزم ممنون 

ساعت ۴ صبح به زور خوابونده بودمش تازه🥲

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
سختی های مادر بودن همینه دیگه🥲🤣  همسرتونو بیدار کنین بگین باهاش بازی کنه اگر خیلی  ...

توصيه ی خوبی بود 

برا کسی که همسرش میخواد بره سرکار یا رفته یا اخلاق کمک دادن نداره کاربردی نیس

سختی های مادر بودن همینه دیگه🥲🤣  همسرتونو بیدار کنین بگین باهاش بازی کنه اگر خیلی  ...

اخه اون بنده خدا تا ساعت ۲ نصفه شب نگهش داشت من بخوابم من این فسقلی رو ساعت ۴ خوابوندم تازه بعدم اون میخواد بره سر کار باید بخوابه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
توصيه ی خوبی بود  برا کسی که همسرش میخواد بره سرکار یا رفته یا اخلاق کمک دادن نداره کاربردی نی ...

از نظرم هر جور با همسرت از اول برخورد کنی همینجور بار میاد 

نباید خیلی رو داد و ازاد گذاشت

قربانت عزیزم ممنون  ساعت ۴ صبح به زور خوابونده بودمش تازه🥲

یکی تعریف می‌کرد بچه اش گذاشته خونه مادرشوهرش گرفته خودش خونه خوابیده مادر شوهره زنگ میزنه کجایی یک ساعته بیا بالا بچه ببر میگه واییی چرا زنگ زدین داشتم خواب میدیدم  بزار بخوابم ادامه خوابم را دیدم میام میبرمش 

حالا شما ببین این ماجرا به کارت میخوره خخخخخخ

اخه اون بنده خدا تا ساعت ۲ نصفه شب نگهش داشت من بخوابم من این فسقلی رو ساعت ۴ خوابوندم تازه بعدم اون ...

اره اینم حرفیه  

برنامه کودک نمیبینه ؟ من خواهرزادمو همیشه یک برنامه کودک میذاشتم واسش همونو میدید 

همسرم رفته سر کار امشبم شیفته ☹

شب که میترسم بخوابم تا صبح بیدار میمونم صبح هم ک ساعت ۹ میخوابم 😅

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

یکی تعریف می‌کرد بچه اش گذاشته خونه مادرشوهرش گرفته خودش خونه خوابیده مادر شوهره زنگ میزنه کجایی یک ...

خخخ نه من اینجوری نیستم کلا زیاد خونه مادرشوهرم نمی‌ذارم بدون من بره اگر هم بره با باباش میره ولب خداییش نصف انرژی اینا رو من داشتم دنیا رو فتح میکردم

اره اینم حرفیه   برنامه کودک نمیبینه ؟ من خواهرزادمو همیشه یک برنامه کودک میذاشتم واسش همونو م ...

چرا میبینه ولی طولانی حوصله اش نمی‌کشه در حد ده دقیقه میبینه

همسرم رفته سر کار امشبم شیفته ☹ شب که میترسم بخوابم تا صبح بیدار میمونم صبح هم ک ساعت ۹ میخوابم 😅

یکی از بزرگترین ترسام اینه توی شهر غریب همچین اتفاقی بیوفته واسن