2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگذره.. ولی تلخ 

عزیز اگه دوست داشت پات میموند اونم نمیتونس تحمل کنه پس بدون دوست نداشته که به این زودی جازد منو شوهرم سه سال جنگییدیم

مامان یه پسر کوچولوی خوشگلم🌈💛😍🧿خدا جونم خیلی دوست دارم🍭😍خدای مهربونم بخاطر همه چیز ازت ممنونم خدای خوبم شکرت🌙❤🌈⭐
😭😭😭😭😭😭 ینی دلم میخواد خودکشی کنم عقدش بهم بخوره😭انقد بی قرارم فامیلیم من بمیرم امشب عقد او ...

منم بهم حس بی مصرفی میداد میگفتم باید خودمو بکشم ولی انشالله  یه خوبش سر راهمون میزاره خدا

💙🥶

😭😭😭😭😭😭 ینی دلم میخواد خودکشی کنم عقدش بهم بخوره😭انقد بی قرارم فامیلیم من بمیرم امشب عقد او ...

نهایتش تا چهل روزم صبر کنن بعدش عقد میکنه دوباره بلندشو خودتو جمع و جور کن اگه براش مهم بودی تا دوهفته پیش با تو بوده الان عقدشه

برا کسی بمیر ک برات تب کنه 

کاربری دست دونفره
نهایتش تا چهل روزم صبر کنن بعدش عقد میکنه دوباره بلندشو خودتو جمع و جور کن اگه براش مهم بودی تا دوهف ...

آره..

به رو خودم نمیارم

ظاهرم میخنده 

ولی از درون دارم ریز ریز میشم

فردا عکساش میرسه...وای برمن

حلالش نکردم

خوشبخت میشه؟

آره.. به رو خودم نمیارم ظاهرم میخنده  ولی از درون دارم ریز ریز میشم فردا عکساش میرسه...وای ...

من پیجشو باز کردم دیدم بیوش زده maried ببین قلبم تیکه پارچه شد عکس عقدشم پروفش بود نگم که چی کشیدم نگم که چی قراره بکشی ک خدا بهت باید صبر بدهه

💙🥶

من پیجشو باز کردم دیدم بیوش زده maried ببین قلبم تیکه پارچه شد عکس عقدشم پروفش بود نگم که چی کشیدم ن ...

منم قراره استوری بقیه رو بیینم😭😭😭😭😭پیج و خودش و عتیقه....

بديش اینه زنش هم فامیله