2777
2789
عنوان

شوهرم دوباره بهم خیانت کرد

3234 بازدید | 106 پست

ما پارسال عقد کردیم امسالم عرسی چهارماهه عروسی کردیم 

هی زنگ و اس اینا دیدم ازش هی میگفت تکرار نمیشه و کرد

چندروز پیشا بازم بهش شک کردم 

گفتم بخدا کوچیک ترین چیزی ببینم میرم تا دیشب 

بقیشو پست بعد میزارم تایپ کردم فقط امادست که بزارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بعد بزار

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

همون اول میدادی میرفت ب نظرم خیانت مث اعتیاد میمونه 

کسی که میفته تو کارش دیگه نمیشه بهش اعتماد کرد 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

دیشب دیدم نوتیفیشن یه پیام هست نوشته مزاحم نشوزدم روش دیدم چیزی نیست ، اسمشو سرچ کردم بعدم شمارو برداشتم

بهش نشون دادم گفت این ویزیتوره فلان شرکته کارش داشتم گفتم من دارم شماره ویزیتور اونو دارم این نیست چهارتا دروغ سرهم کرد گفتم باش صبح زنگ میزنم ببینم کیه

پشتمو کردم بهش خوابیدم

دیشب دیدم نوتیفیشن یه پیام هست نوشته مزاحم نشوزدم روش دیدم چیزی نیست ، اسمشو سرچ کردم بعدم شمارو برد ...

لطفا با دروغاش خر نشو پی اش رو بگیر

جون مادرت نترکون دیگــــه این خط شوهر عممه😐💔
2790
2778
2791
2779
2792