2777
چرا؟! دیگه از حاملگی بدم میاد... خیلی دوران بدی پشت سر گذاشتم حتی ماه اولی ابم نمیتونستم بخورم.. به ...

آخه دلیل نمیشه که عضو بدنت دربیاری . دیگه جلوگیری کن حامله نشی  . 

گر نگهدار من آنست که شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا؟! دیگه از حاملگی بدم میاد... خیلی دوران بدی پشت سر گذاشتم حتی ماه اولی ابم نمیتونستم بخورم.. به ...

من ک ٩ ماه و اینجوری بودم داغون شدم از بس هیچی نخوردم موقع زایمان زور نداشتم 

خدایا من ازت معجزه میخوام .همین

ولله منم حالم بد بود ۴ ۵ ماه اول ‌ حتی حالت افسرده پرخاشگر هم شدم حالت تهو سنگینی معده یبوست . 

گر نگهدار من آنست که شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
منم ۳۰هفته ام سنگین شدم شبا ب سختی میخوابم سزارین هستم بچه دومم

من ۲۲ هفتم نمی تونم تکون بخورم ۳۰ برسم‌می ترکممم

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥
خوبه که،من این روزا پر استرسم،هرکی میبینم میگه وای تو هنوز نزاییدی!!از امپول فشارهم میترسم،نمیدونم چ ...

منم تا آخرین لحظه هیچ دردی نداشتم ولی پیاده رویم زیاد بود چهل هفته تموم بودم رفتم بیمارستان ضربان قلبش خوب بود معاینه کرد ۶سانت بودم آمپول فشار زدن ...

تمامهه بابا خوش بحالت

اینقد زجر کشیدم خواهر .من از پارسال تا حالا حامله ام🤭 ویار .۱۳ کیلو کم کردن وزن.لکه بینی تا همین الان .آمپول و شیاف و دارو.هر روز سونو و آزمایش .تیرماه هم که نمیره هیج جوره. هوووف🤕

اینقد زجر کشیدم خواهر .من از پارسال تا حالا حامله ام🤭 ویار .۱۳ کیلو کم کردن وزن.لکه بینی تا همین ال ...

وایی خداروشکر روزای پر خطر رد کردی دیگه

منم حس می‌کنم صد ساله تو تیر موندیممممممم

منم تا آخرین لحظه هیچ دردی نداشتم ولی پیاده رویم زیاد بود چهل هفته تموم بودم رفتم بیمارستان ضربان قل ...

منم آخر ۳۵ هفته میرم پیاده روی .دکترم میگه نه بخاطر لک بینی ولی من برم تو ماه نه شروع میکنم .خیلی تاثیر داره

اره خیلی سخته منم از پنج شش ماهگی سنگین شدم بارداری اولم اینجوری نبودم این یکی هیلی اذیت نیشم

برا منم اولی راحت بود و سبک اینکی نفسم بریده