2777
2789
عنوان

خانمایی که از گل و گیاه سر در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 25 پست
یبار شفلرام برگاش داشت بد فرم میشد قارچ کش بهش زدم جلوشو گرفت حالا شما هم برا اطمینان بزن

چه مارکی استفاده میکنید قارچ کش ؟؟ من عاشق گل و گیاه بودم ولی الان هرکدوم دارن یه اَدا  درمیارن فیکوسم قارچی شده 

شلفرا اینجوری 

سانسوریا هزار پا 

پتوس هم کرم هم هزارپا 

دیفن هم قارچ هم پشه سیاه  

دارم دیونه میشم 

الان خاکشون رو عوض کنم از بین میرن ؟؟؟

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم 
یبار شفلرام برگاش داشت بد فرم میشد قارچ کش بهش زدم جلوشو گرفت حالا شما هم برا اطمینان بزن

اگه همینجوری به همه ی گلام قارچ کش بدم مشکلی پیش نمیاد؟؟

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مارکی استفاده میکنید قارچ کش ؟؟ من عاشق گل و گیاه بودم ولی الان هرکدوم دارن یه اَدا  درمیارن ...

بنجامین منم کرم داره خاکش.از گلخونه پرسیدم که خاکشو عوض کنم گفت نه اتفاقا برا خاک مفیده.شاید همه ی گلات قارچ دارن .چون منتقل میشه

بنجامین منم کرم داره خاکش.از گلخونه پرسیدم که خاکشو عوض کنم گفت نه اتفاقا برا خاک مفیده.شاید همه ی گ ...

ممنون از راهنماییات عزیزم

نه اشکال نداره 

پس باید بگیرم به همشون بدم چندبار بدم تا خوب بشن ؟؟

و اینکه فقط به خاکشون بدم یا به برگام اسپری کنم 

به برگاش اسپری کن.2 بار بده به فاصله 1هفته

مرسی گلم 

مرسی گلم 

یه چیز دیگه

الان که تابستونه حداقل هفته ای 2 بار به گلات آب اسپری کن اینطوری رطوبت مورد نیازشون تامین میشه و کمک میکنه شفلرا برگ جدید بده.فقط بهتره آب تصفیه باشه که نمک نداشته باشه

یه چیز دیگه الان که تابستونه حداقل هفته ای 2 بار به گلات آب اسپری کن اینطوری رطوبت مورد نیازشون تام ...

بله غبار پاشی میکنم عکس گلامو دیروز فرستادم به یه گل فروشی گفت بخاطر گرما گلات اینجوری شدن  حالا قارچ کش مانکوزب  و کود سه ۲۰ فرستاد برام  و یه سم 

استفاده کردم ببینم چی میشه 

فیکوسم الان دوماهه رشد نکرده اصلا 

شلفرام دوتا جونه زده دوماه گذشته و هیچ خبری نیست دیگه