2777
2789
منم دیشبم مث تو بودم ..خابم میومد ولی نمیخابیدم .از کلی چیزا..اقا من بریدم میشع بخابم بیدارنشم؟

خدا نکنه  میگذره اینروزا  

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمون داشتم .

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
نه درد دارم ، نه شکست عشقی  ، نه دلتنگی ، نه کوفت  مامانم سیرابی و یه کوفت دیگه بار گذاشت ...

کاش منم از خودم خونه داشتم ک کله پاچه بار بزارم...اخه وقتی داشتم این وقتا بار میزاشتم ..خیلی دلم گرفت دعام کنید آواره شدم

امروز اینقد خسته و کلافه بودم دلمم گرفته بود که رفتم به یکی که درست نمیشناسمش پیام دادم😂یکم مشغول شدم وقت گذشت اما باز الان این حس بهم دست داده 😕

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
امروز اینقد خسته و کلافه بودم دلمم گرفته بود که رفتم به یکی که درست نمیشناسمش پیام دادم😂یکم مشغول ش ...

منم سه روزه منتظرم شوهرم یک اس بده بهم نمیده منتظر من واس اشتی پا پیش بزارم ولی نمیزارم دیگع خسته شدم

دعام کن 😣

انشالله به زودی میگذره این روزا گفتی بارداری خودتو ناراحت نکن دردای بارداری کافیه دیگه درگیر مشکلات روحی نشو🥺

منم سه روزه منتظرم شوهرم یک اس بده بهم نمیده منتظر من واس اشتی پا پیش بزارم ولی نمیزارم دیگع خسته شد ...

چرا قهرین 🙁مگه با شوهرت تویه خونه زندگی نمیکنین

انشالله به زودی میگذره این روزا گفتی بارداری خودتو ناراحت نکن دردای بارداری کافیه دیگه درگیر مشکلات ...

خدابزرگه

بارداریم پر درد جسمیه و خودم پر در د روحی ..موندم .فقط توکل به خدا 

چرا قهرین 🙁مگه با شوهرت تویه خونه زندگی نمیکنین

میکردیم .از وقتی رفتیم خونه مادر شوهرم رسما اواره ایم ..من به دلیل مشکل جسمی ک نمیتونم کار کنم و فرار از طعنه مادرشوهر اومدم خونه مادرم ..سه روزه حتی حالمو نپرسیده ..خیلی خستم از همه چی

میکردیم .از وقتی رفتیم خونه مادر شوهرم رسما اواره ایم ..من به دلیل مشکل جسمی ک نمیتونم کار کنم و فرا ...

الهی 😞 انشالله درست میشه به زودی هفته چندم بارداریته؟

۳۳😐

فک کنم میشه ماه هشتم ، اینروزا بیشتر مواظب خودت باش فکر بقیه نباش به خودت و نی نی کوچولوت اهمیت بده اینا هم تو یه چشم بهم زدنی میگذره 💔