2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 781938 بازدید | 214276 پست
قربونت برم=)

خدانکنه زیبا💜

چقدر خوبه شما رو دارم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒ ̇کاربری حذف شده---ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.

نميشه هميشه عقلانى فكر كرد، يا هميشه احساسى تصميم گرفت.

شرايط همه چيز رو تغيير ميده.

يه موقع حاضر نيستی كوچيک ترين اشتباهى ازت سر بزنه؛ يه وقت هايى هم هست كه حاضری بيوفتی تو چاه كسى كه هميشه در حقت اشتباه كرده.

ميدونى؟ 

علاقه خيلى مهمه.

من بهت حق ميدم اگه آخرش، برگردى به آغوش كسى كه لياقتت رو نداره...

میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدانکنه زیبا💜چقدر خوبه شما رو دارم

🥺🎀

هرکسی مارو نداره، ی تیکه از بهشتیم، یهو آسمون سوراخ شد تالاپی افتادیم تو این تاپیک😌

میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`

🥺🎀هرکسی مارو نداره، ی تیکه از بهشتیم، یهو آسمون سوراخ شد تالاپی افتادیم تو این تاپیک😌

در هرحالتی باید دلقک باشی خب لنتی؟ 

ماشالا😂📿

🥺🎀هرکسی مارو نداره، ی تیکه از بهشتیم، یهو آسمون سوراخ شد تالاپی افتادیم تو این تاپیک😌

همینطوره کلی فرشته تو این تاپیک جمع شدن😍💖

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒ ̇کاربری حذف شده---ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.

همیشه فکرمیکردم آدم بَده‌ی داستان و زندگی اونیِ که فریاد میزنه

اما الان میدونم ...

اونی که فریاد میزنه آدمِ شکست خورده‌ی داستانِ زندگیِ خودشه

همونیِ که بیشتر از توانِ‌روحش تحمل کرده و این صبر تبدیل شده به سنگی که شیشه‌ی عمرش رو شکسته .

همونیِ که دیگه نتونسته سکوت کنه و این سکوت شده تیغی که شاهرگِ صداهای خفه‌شده‌ی توی گلوش رو بریده .

همونیه که همه چیزش رو از دست داده و الان هیچ چیز رو به دست آورده...

من و این آدم شکست خورده خیلی شبیه هم هستیم..

هردوی ما همه چیزمون رو از دست دادیم..

اخه میدونی..

تو هیچ‌چیز و همه‌چیزِ من بودی..؟

میدونم یه‌چیزی گم‌شده...چیزی که شاید قبلا بود،ولی الان چیزی ازش باقی نمونده 

عطری،نگاهی،لبخندی،صدایی...

دوباره همون رویا و خاطره‌های مبهم و مه‌گرفته‌ی باتلاقِ مغزم...

من قبل از اینکه اونو بدست بیارم از دستش دادم...

به چهره رنگ پریده و لبایِ‌خشک شده و چشمایِ‌تیره‌ی شخصِ توی آیینه خیره شد

_من...میتونم درد رو توی چشمات ببینم

دستشو جلو برد و انعکاسِ شکسته‌ی شخصِ توی آیینه رو لمس کرد

_تو... قشنگ‌تر از این حرفا بودی

اینی که شدی...به تو نمیاد..

...#  

میدونم یه‌چیزی گم‌شده...چیزی که شاید قبلا بود،ولی الان چیزی ازش باقی نمونده عطری،نگاهی،لبخندی،صدایی. ...

مود..

توهم الان یکی از اون فرشته ها شدی😌🎀

چه افتخاری😘😌💖

در هرحالتی باید دلقک باشی خب لنتی؟ ماشالا😂📿

هی اینطوری نگو

این مدل فرشته ها بیشتر به دلم میشینن💜

هع، کِیف کن😌

چشم😌😂💜