2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 776230 بازدید | 214142 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کصافتای عن

😔🤝🏼ب‌پیریت‌ببخش

اینارووووو‌ولش‌صگگگگگ‌تو‌نباید‌پروف‌من‌و‌ببینی؟‌نباید‌توجه‌کنییییی،ایندفعه‌بدون‌خدافظی‌بازم‌گورمو‌گم‌میکنممم

انتقام#  

برای_انتقام#  

نادیده_گرفته_شدن#  

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

@ارمیناز یعنی تو از دو سه روز پیش ان نشدی؟برای بار اخر تگت کردم جواب دادی که خب ندادی دیگه منو نمیب ...

بقران وقت نکردم ببخشید نکن دیگه نغمه🦦

ناراحت نشو بیا برات پیتزا بخرم

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

😔🤝🏼ب‌پیریت‌ببخشاینارووووو‌ولش‌صگگگگگ‌تو‌نباید‌پروف‌من‌و‌ببینی؟‌نباید‌توجه‌کنییییی،ایندفعه‌بدون‌خد ...

شتت

باورت میشه رفتم دیدم؟

باخودم گفتم یعنی ستی کدومه؟🤔😂

ایندفعه رو شما بگذر😔

شاید در دنیایی دیگر...

شتت باورت میشه رفتم دیدم؟ باخودم گفتم یعنی ستی کدومه؟🤔😂 ایندفعه رو شما بگذر😔

بیویریت‌میشیع‌ریفتیم‌دیدیم‌کوووووفتتتت 

میررررررررررررررممممم#

دیگع_اینجا_جای_موندن_# نیس

رفاقتا_بویِ_xxx_میده#  

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

اون و دوس داشتممممسپسمصحصحشحشح

رکب خوردی کیومرث 💔

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468