2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 781938 بازدید | 214276 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کصافتای عن

😔🤝🏼ب‌پیریت‌ببخش

اینارووووو‌ولش‌صگگگگگ‌تو‌نباید‌پروف‌من‌و‌ببینی؟‌نباید‌توجه‌کنییییی،ایندفعه‌بدون‌خدافظی‌بازم‌گورمو‌گم‌میکنممم

انتقام#  

برای_انتقام#  

نادیده_گرفته_شدن#  

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

@ارمیناز یعنی تو از دو سه روز پیش ان نشدی؟برای بار اخر تگت کردم جواب دادی که خب ندادی دیگه منو نمیب ...

بقران وقت نکردم ببخشید نکن دیگه نغمه🦦

ناراحت نشو بیا برات پیتزا بخرم

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست کد خدا نیست خدا نیست بلای ده ماست 🕊🏳کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد' 🌱 🌊میگویند انسان های خوب به بهشت میروند اما از نظر من انسان های خوب هرجا که باشند آن جا را به بهشت تبدیل می کنند فریدون فرخ زاد✨ [در تکاپو رشته علوم سیاسی و حقوق بین الملل🪧📌] طرفدار 'فمینیست ' ' ماکسیمالیست ایرانی' ' سکولاریست '❌️

😔🤝🏼ب‌پیریت‌ببخشاینارووووو‌ولش‌صگگگگگ‌تو‌نباید‌پروف‌من‌و‌ببینی؟‌نباید‌توجه‌کنییییی،ایندفعه‌بدون‌خد ...

شتت

باورت میشه رفتم دیدم؟

باخودم گفتم یعنی ستی کدومه؟🤔😂

ایندفعه رو شما بگذر😔

شاید در جهانی دیگر...

شتت باورت میشه رفتم دیدم؟ باخودم گفتم یعنی ستی کدومه؟🤔😂 ایندفعه رو شما بگذر😔

بیویریت‌میشیع‌ریفتیم‌دیدیم‌کوووووفتتتت 

میررررررررررررررممممم#

دیگع_اینجا_جای_موندن_# نیس

رفاقتا_بویِ_xxx_میده#  

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

اون و دوس داشتممممسپسمصحصحشحشح

رکب خوردی کیومرث 💔

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468