2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 787979 بازدید | 214278 پست

گوه میخوری نغمه خانوم که ساعت ۷عصر قهوه میخوری خودتو چص میکنی

تا دیروز از تو جوب آب میخورد الان برامن قهوه میخوره

کثافت پلشت

آنکه را ارزش دهی انسان بماند آرزوست..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جوووون حواسم بهت هستا لوکیشن ندادی😒🚬

لوکیشن متاسفانه پرید فرزندم😔😂

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

گوه میخوری نغمه خانوم که ساعت ۷عصر قهوه میخوری خودتو چص میکنیتا دیروز از تو جوب آب میخورد الان برامن ...

😂🤏🏻

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷` اگر زنی دیوانه وار با تو بحث میکند."خوشحال باش،"دنیای زن ها متفاوت و مرموز است؛زن اگر سکوت کند،بدان که سکوتش *"پایان توست"*...🌚

هیچیی بیکاررراز تو چخبررردلم برا شعرات تنگ بود تاپیکاتو خوندم))

منم حال و حوصله کاری و ندارم نشستم به در نگاه میکنم

جون بهت🥺❤

شعرای شاعراشونه شعرای من نیست

به عنوان کشوری که سرانه مطالعه پایینی داریم،خیلی تحلیگر داریم...

منم حال و حوصله کاری و ندارم نشستم به در نگاه میکنمجون بهت🥺❤ شعرای شاعراشونه شعرای من نیست

سلااامممم ریحون قشنگم چطوره

آنکه را ارزش دهی انسان بماند آرزوست..

اینو میدونی طُ کع بری میرع نفسم! 

طُ#  

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷` اگر زنی دیوانه وار با تو بحث میکند."خوشحال باش،"دنیای زن ها متفاوت و مرموز است؛زن اگر سکوت کند،بدان که سکوتش *"پایان توست"*...🌚

نیستی با خودشم این بچع لجع>>