2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 775868 بازدید | 214141 پست
عسل تو از دیا خبری نداری؟

ن 

من ع خودمم خبر ندارم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تعلیقی افتخاره عامو

والا من ک حرف خاصی نزده بودم فق ی تاپیک بود🤌🏻یسریا خیلی فشارخوردن اخهه

نووش وجودشون

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،[اگر دیدین راجب ی سنجاب کوچولویی حرف میزنم،یا نینی کوچولو یا پسری و مَردی ..یا راجب هرچی و هرکس حرف میزنم ،منظورم هوسوکِ]صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوک هسن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻[ی ادیت کوچولو اینجا بزنم ، بعد از رای گیری برای ماما):اوتی سیکسای نامحترمی ک بخاطر ی حرف فن بیس ک معلوم نیس اصلا کیه کلا هوسوکو مثل همیشه ول کردین ! اگه دستم بهتون برسه پاره‌هستین،از سولو استنا بیشتر ازتون بدم میاد،پس سعی کنین اصلا جلوی چشمم ظاهر نشین💋]عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻[ی ادیت بعد کنسرت انکور ران سوکجین:سکند بست کنسرتی ک دوسدارم الان ، کنسرت انکور روز اول ران سوکجینه ک س تا نینی باهم تو آهنگ سو وات ، آب بازی کردن😭🎀](۱۴۰۴/۰۸/۲۸عصر امروز تهیونگ اومد لایو و فارسی حرف زد😭گفت:(عصر بهیر،آنها صبحانه میکوردند)،اولشم برگشت گفت فارسی خیلی سخته ولی تلاششو میکنه💞😭آرمی ایرانی نمردیم و دیدیم یبارم ما توسط BTS منشن شدیم🔥🤍آدمیم که لب به غذا نمیزنم ولی دیگه اگه بمیرم هم یادم نمیره صبحونه بخورم🍓(آخه گوش کردن ب حرفای تهیونگ شی جز واجباته)🛐زندگیم رسما به دو بخش قبل از عصر بهیر و بعد از عصر بهیر گفتن کیم تهیونگ تقسیم شد🍭💞😭

سگگ توش جدیای جاان بیاااجر

🚙 اومدم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

😂😂😂 میخواستی انتقام بگیری

اون انتقام گرف🥲

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،[اگر دیدین راجب ی سنجاب کوچولویی حرف میزنم،یا نینی کوچولو یا پسری و مَردی ..یا راجب هرچی و هرکس حرف میزنم ،منظورم هوسوکِ]صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوک هسن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻[ی ادیت کوچولو اینجا بزنم ، بعد از رای گیری برای ماما):اوتی سیکسای نامحترمی ک بخاطر ی حرف فن بیس ک معلوم نیس اصلا کیه کلا هوسوکو مثل همیشه ول کردین ! اگه دستم بهتون برسه پاره‌هستین،از سولو استنا بیشتر ازتون بدم میاد،پس سعی کنین اصلا جلوی چشمم ظاهر نشین💋]عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻[ی ادیت بعد کنسرت انکور ران سوکجین:سکند بست کنسرتی ک دوسدارم الان ، کنسرت انکور روز اول ران سوکجینه ک س تا نینی باهم تو آهنگ سو وات ، آب بازی کردن😭🎀](۱۴۰۴/۰۸/۲۸عصر امروز تهیونگ اومد لایو و فارسی حرف زد😭گفت:(عصر بهیر،آنها صبحانه میکوردند)،اولشم برگشت گفت فارسی خیلی سخته ولی تلاششو میکنه💞😭آرمی ایرانی نمردیم و دیدیم یبارم ما توسط BTS منشن شدیم🔥🤍آدمیم که لب به غذا نمیزنم ولی دیگه اگه بمیرم هم یادم نمیره صبحونه بخورم🍓(آخه گوش کردن ب حرفای تهیونگ شی جز واجباته)🛐زندگیم رسما به دو بخش قبل از عصر بهیر و بعد از عصر بهیر گفتن کیم تهیونگ تقسیم شد🍭💞😭

اوکیهه منتظرم ببینم

این یه نمونشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

منم نمیخونم فقط فیلم با عذاب وجدان میبینم فصل ۳ سگ های ولگرد بانگو هم میخوام شروع کنم رو دازای کراش ...

لذت فیلمشم بیشتره >

اهااا خوبهه ببین شب امتحانات بیدار بمون بعد   <مکالمه منو مامانم تو تایم امتحانا>   

ولی من کلا سریال دو تا بیشتر ندیدم اونم کوتاه

یه چند تا قشنگ میگی شاید ببینم

این یه نمونشه

وووهههه

هوش اجساممم افلاطونیییی و فضاییی

یا ابلفضل

من هوش فضاییممم خیلی ببخشیدا ولی ریدهه

فردا بعید نیس یکی دوتا اینطوری بدن🤦🏻‍♀️یاسمن بیا برو جام امتحان😂

لذت فیلمشم بیشتره >اهااا خوبهه ببین شب امتحانات بیدار بمون بعد <مکالمه منو مامانم تو تایم ام ...

شعت من نمیتونم بیدار بمونم چون باس پشت فرمون بشینم🙄🙄🙄🙄

وووهههههوش اجساممم افلاطونیییی و فضاییییا ابلفضلمن هوش فضاییممم خیلی ببخشیدا ولی ریدههفردا بعید نیس ...

هوش افلاطون چیه😐😂 اینارو تا میکنی میشه جعبه

من تو امتحانای خودم زاییدم😂 هرچند فعلا فارغ از هرگونه امتحانم😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

لذت فیلمشم بیشتره > اهااا خوبهه ببین شب امتحانات بیدار بمون بعد     <مکالمه ...

لیست چهارم سریال و فیلم ها : 

#لیست_چهارم

سریال هاے کره ای :

۱ = #به_سالمداری_خوش_آمدید

۲ = #پلیس_های_تازه_کار 

۳ = #مهتاب_نقاشی_شده_با_ابر

۴ = #شهروند_شجاع(سینمایی)

۵ = #لیست_خرید_قاتل

۶ = #مسائل_بزرگسالان_جوان(سینمایی)

۷ = #فردا

۸ = #دست_به_یقه

۹ = #بازی_هرم

۱۰ = #آیدل_شاهکار

۱۱ = #هوارانگ

۱۲ = #مخفی_کردن

۱۳ = #خوانندگان_معروف_و_داوران_خیابانی_4

۱۳ = #زن_زیبا_و_مرد_رمانتیک 

۱۴ = #استودیو_عکاسی_نیمه_شب

۱۵ = #راننده_تاکسی_1

۱۶ = #جاز_برای_دو_نفر

۱۷ = #امید_در_خیابان

۱۸ = #عشق_خواهر_برادری

۱۹ = #عشق_گربه_ای

۲۰ = #انگل_خاکستری

۲۱ = #مدرسه_تعطیل ( فیلم ) 

۲۲ = #دونده_دوست_داشتنی

۲۳ = #بدون_خون

۲۴ = #جو_پیل_هو ( فیلم )

۲۵ = #راننده_تاکسی_2 

۲۶ = #پناهگاه_خاکستری ( بی ال ) 

۲۷ = #سلطه_اسلحه

۲۸ = #ولیعهد_گمشده

۲۹ = #بازرس_ارشد_1958

۳۰ = #سوجی_و_یوری

۳۱ = #پسرها_شجاع_باشید(بی ال)

۳۲ = #پسران_آبی ( بی ال ) 

۳۳ = #خداحافظ_زمین

۳۴ = #خانم_حمورابی

۳۵ = #مدیر_خوب (رئیس کیم)

۳۶ = #هیلر (شفا دهنده)

۳۷ = #رک_و_راست

۳۸ = #خانواده_استثنایی

۳۹ = #افسانه_نه_دم_1938

۴۰ = #عاشقانه_نیمه_شب_در_آموزشگاه

۴۱ = #تصادف 

۴۲ = #رئیس_کلاس_9 

۴۳ = #جرعت_کن_عاشقم_شی 

۴۴ = #عمو_سام_شیک

۴۵ = #پردیس_شکوفه ( بی ال ) 

۴۶ = #مامور_خودسر

۴۷ = #سرآغاز_جوانی

۴۸ = #تغییر_ناگهانی

۴۹ = #یونگ_سو_جونگ_شجاع

۵۰ = #عامل_پنهان

۵۱ = #جهنم_تلخ_و_شیرین

۵۲ = #ارتباط

۵۳ = #رویای_سیندرلای_لعنتی

--------------------------------------------------------------

سریال هاے چینے : 

۱ = #همه_دوستم_دارن

۲ = #شمشیر_اژدها ( سینمایی)

۳ = #آخرین_جاودان

۴ = #گل_سرخ_و_اسلحه

۵ = #سرزمین_رویاها

۶ = #عاشقی_دوباره

۷ = #وقتی_دوباره_هم_رو_دیدیم

۸ = #بعضی_وقتا_فرشته_ها_عاشق_میشن

۹ = #قلعه_ای_در_آسمان

۱۰ = #اگر_صدا_حافظه_داشت_اگر_صدا_خاطره_داشت

۱۱ = #قهرمانان_وحشی

۱۲ = #حدس_بزن_کیم

۱۳ = #نبرد_عقیده

۱۴ = #اتحاد

۱۵ = #خیابان_مایانگ_عزیز

۱۶ = #بلاگر_زیبا

۱۷ = #فقط_برای_عشق

۱۸ = #دختر_خاص_من

۱۹ = #به_هیچکس_نگو

۲۰ = #کلان_شهر

--------------------------------------------------------

سریال های تایلندی و غیره :

۱ = #آقای_عروس(ژاپنی)

۲ = #رویالز_جوانان(سوئدی)

۳ = #شهر_ستاره_ها

۴ = #دو_جهان

۵ = #لیزا_فرانکشتاین ( آمریکایی ) 

۶ = #قهرمانان_وحشی ( ژاپنی ) 

۷ = #آواتار_آخرین_بادافراز 

۸ = #سال_افتضاحمون_مبارک

۹ = #ستاره

۱۰ = #عشق_گربه_ای

۱۱ = #محبوبم

۱۲ = #ما_همه_باهم_خل_و_چلیم

۱۳ = #فقط_بو

۱۴ = #خاطره_در_نامه

۱۵ = #زندگی_با_او ( ژاپنی ) 

۱۶ = #زنده(ژاپنی)

۱۷ = #همسری_که_کبدش_رو_دزدیدن(ژاپنی)

۱۸ = #دفترچه_خاطرات_مخفی_ما(فیلم ژاپنی)

۱۹ = #ایستادن_من

۲۰ = #واندی_بخیر

۲۱ = #آکاساکا_در_2500 ( ژاپنی ) 

۲۲ = #باران_در_اسپانیا ( فیلیپینی ) 

۲۳ = رو# یای_شگفت_انگیز_من_تویی

۲۴ = #اوه_خون_آشام