2777
2789
عنوان

لمینت دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 9028 بازدید | 44 پست
میدونم گلم. منظورم اینه که وقتی داره دندون جدید میزاره چجوریه؟ شکل دندونه چجوریه؟ دونه دونه رو دندون ...

عزیزم من کامپوزیت کردم مواد کامپوزیت گذاشت رو دندونم شکل دندون نیس یا قالب گیری نشده

و کامپوزیت بهتر از لمینته

عزیزم من کامپوزیت کردم مواد کامپوزیت گذاشت رو دندونم شکل دندون نیس یا قالب گیری نشده و کامپوزیت بهت ...

نه مال من قالب گیری شده. بعد وهفته آماده شده. چون من دوتا دندون نداشتم از بچگی. آره بهتره اما دوام لمینت بیشتره

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونطور که دکتر گفت لثه اومد و پایین و مدل دندونا بهترشد؟ عادت کردی؟ منم انجام دادم مشکل تورو دارم و ...

سلام گلم. بله تو لثه جامیگیره کمی. حدود سه ماه زمان میبره که کامل نشست کنه تو لثه. اما بعداز یکماه کاملا بهش عادت میکنی ومیشه مثل دندونای خودت و حس نمیکنی اضافی هست. شما کی انجام دادی؟ عکستو بفرست. قبل و بعدش

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 
همونطور که دکتر گفت لثه اومد و پایین و مدل دندونا بهترشد؟ عادت کردی؟ منم انجام دادم مشکل تورو دارم و ...

البته من اشتباه کرده بودم. من بریچ انجام دادم. لمینت مناسب من نبود. البته جنس بریچ و لمینت یکیه. لمینت فقط سطح بیرون دندون رو پوشش میده ولی بریچ کلا پوشش میده و دندون خودت جا میگیره تو بریچ

سلام عزیزم 

منم کلینیک دردیس تو سعادت آباد لمینیت کردم اولش این حس داشتم ولی بعدش دیگه اکی میشی

اولش انگار اضافه ست یه چیزی تو دهنت ولی عادت میکنی نگران نباش

من الان انقد خوب شده دندونام همه میگن کجا انجام دادی

عادت کردن خودم اصلا مهم نیست. اینکه تو دید مردم چجوری باشه مهمه که فکم اومده جلو و ضایع هست

فک نمیاد جلو دندونات اومده جلو😂😐 اونم ملت از خداشونه دندون بزرگ و خرگوشی داشته باشن

ماندنی باشد خودش راهی مهیا میکند..

ببین واقعا بستگی داره.مثلا من خودم کامپوزیت کردم پیش دکتر مهسا حیدری که تو شرق تهرانه ولی خواهرم لمینیت کرد چون دو تا دندون جلوش روکش بود.فک پایینشم بلیچینگ کرد.دکتر الکی خرج نمیتراشه واسه کسی.هردومون واقعا راضی ایم.سرچ کنی پیجش میاد.

دکتر منا منصوری واقعا نمونه کاراشون حرفه ای و عالیه توی گوگل سرچ بکنید سایتشون میاد. دوستم ایشون رو بهم معرفی کرد لمینت کرده بود پیششون انقد قشنگ شده بود منم وقت گرفتم برم واسه لمینت

سلام عزیزم! در مواردی که دندان ترمیم میشه و به خاطر پر کردن یا تغییر شکل، جلو میاد، معمولاً دکتر به شما گفته که صبر کنی تا لثه به تدریج خودش رو با وضعیت جدید تطبیق بده. در بسیاری از موارد، لثه بعد از دو هفته به تدریج پایین میاد و فضای بین دندان و لثه پر میشه. این طبیعی هست و برای جلوگیری از ایجاد مشکل در شکل و ظاهر دندان، دکتر ممکنه مرحله بعدی درمان رو برای تنظیم دقیق‌تر انجام بده.

اگر دندون جلو اومده و مزاحمت ایجاد کرده، احتمالاً دکتر با تنظیم مجدد لثه و ترمیم دقیق‌تر مشکل رو حل می‌کنه. اگه عکس‌ها رو بفرستی، می‌تونم بهتر راهنماییت کنم!

ولی حتما با یه دکتر خوب مشورت کن اگرم نمیشناسی دکتر سامه کشاورزیان تبهر زیادی دارن