2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگم بچه ها  براتون یارانه چقدر می‌ریزن؟

ما تا حالا ندادن. اولین باره پیامک برای شوهرم میاد  یعنی همون یکی دوسال اول که ۴۰ بود میدادن بعد برامون قطع کردن شوهرم هم پی اش نگرفت. دو سه ماه پیش که سامانه اعتراض باز کردن من وارد شدم و  اعتراض زدم .حالا برای شوهرم پیامک اومده ولی همه اش۳۰۰ 

یعنی برای ۴ نفر   ۳۰۰ دادن .؟

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

به به عروس نیست که پنجه آفتابه هزار الله اکبر

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

میگم بچه ها  براتون یارانه چقدر می‌ریزن؟ ما تا حالا ندادن. اولین باره پیامک برای شوهرم میاد &n ...

والا اصلا معلوم نیست به کی چقد میدن به همسایمون که خونه وماشین داره نفری ۴۰۰ به ماکه هیچی نداریم نفری۳۰۰

والا اصلا معلوم نیست به کی چقد میدن به همسایمون که خونه وماشین داره نفری ۴۰۰ به ماکه هیچی نداریم نفر ...

اره  واقعا 

منم دیدم اطرافم  که خیلی پولدارن ولی از اول تا الان یارانه داشتن ما خیلی وقته برامون قطع کردن .حالا هم  که یه ماه واریز کردن اینجوری  یعنی انگار نفری ۷۵🤣

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز