2777
2789
عنوان

وااییی میترسم ،چکارکنم حالااااا کمکک

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان زنگ زدم گفت نمیام

😂😐

چ شوهری

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    

یه ساعت پیش یه سوسکو انداختم تو جارو برقی هنوزم میترسم .تو هم همین کارو بکن😬

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
حالا اگ خونوادش بودن میومد

بابای منم ازین اخلاقا داره😐

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    
همون بزار زیر کابینت که تودیدمت باشه که گیر افتاد ببینی

ب شوهرم گفتم حالا اگ خانواده خودت بودمیرفتی پیگیر بودی ،بعد بهم گف خفه شو 

..شر نگو قط کردم اعصابم خرد شد

حالا یکاریش میکنم

صابرکاظمی🖤

ب شوهرم گفتم حالا اگ خانواده خودت بودمیرفتی پیگیر بودی ،بعد بهم گف خفه شو  ..شر نگو قط کردم اع ...

اره میفهمم چی میگی مردا۹۰ درصدشون همینن عزیزم،خودتو ناراحت نکن چه میشه کرد ادم برای اینکه همش تو زندگیش اوقات تلخی نباشه مجبوره کوتاه بیاد موضوع رو کش نده ولش کن!اگه میزاره خودت بری بیرون برو بگیر بیار بزار زیر کابینت،لامپم خاموش کن تاریک باشه،اگه امشب تو دام نیوفته حتما تافردا میوفته