برنج رو آبکش کن ولی زیاد نرم نشده باشه. برای 3پیمانه برنج من 4 تا زرده و یک تخم مرغ کامل و 5قاشق روغن و 4قاشق ماست سفت و زعفران تا حدی که خوشرنگ بشه و نمک میریزم. هم میزنم بعد برنج رو اضافه کن و مخلوط کن. توی ظرف بریز و روی اجاق گاز یا توی فر دم کن
اگه بخوای فقط به عنوان ته دیگ باشه میتونی یک پیمانه از برنج آبکش شده رو مخلوط کنی و کف قابلمه بریزی و بعد برنج سفید رو روش بریزی. این دیگه مرغش جدا سرو میشه
نه شفته نمیشه. برنج رو نباید خیلی نرم آبکش کرد باید به اصطلاح دون داشته باشه. اگه یه مقدارش مخلوط بشه بقیه نشه ته دیگ ته چینی میشه. اصل ته چین همش مخلوطه و حالت کیک داره