2777
2789
عنوان

بیاید درد دل😔

126 بازدید | 16 پست

شده دعوای خیلی بدی تو خونتون بشه و مقصر شما باشید؟

خیلی دلم گرفته از زندگیم از خانوادم از وضعیتم از همه چی بریدم😔

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

چرا مگه چی شده

دعوا بدی شد دیشب همه از چشم من میبینن خیلی حرفهای بدی بهم زدن😔💔خیلی تنهام

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی گفتی مگه که اونا اینطوری گفتن

سر یه چیز خیلی ساده خیلی ساده بین خودم و بابام دعوا بزرگ شد مامانم اومد دخالت کردم داداشم طرف بابامو گرفت خیلی بد شد😔همه باهم قهرن 💔 بیشتر تقصیر مامانم هست خیلی کش میده

سر چی

سر اینکه من به بابام گفتم فلان برنامه الان نداره اونم بهش برخورد چرا بد گفتی داداشم پشتش دراومد که چرا وحشی بازی درمیاری رفتم تو اتاق گفتن چرا رفتی تو اتاق من یکم صدام بلند شد و بعدم دخالت همه تو دعوا و حرف و کتک و ... فکر نکن سنم کمه ۲۰ سالمه😔 خیلی به خودکشی فکر میکنم

منم ۲۰ سالمه بیخی

انقد خستم از همه چی میخوام خودکشی کنم 

وقتی تو خانواده یه دعوایی میشه چن دقیقه دیگع همه یادشون میره توهم فراموش کن

هیچ کس یادش نرفته 😔مامانم خیلی داره کش میده

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز