2777
2789
عنوان

عکس خریدام

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 43 پست
بازم لالی جونو خریدای دلبرانش🥰 مبارکت باش گلم😘♥️

مرسی عزیزم ممنون

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

70کیلو  با رژیم کرمانی شدم سایزم L

رژیم‌کرمانی چطوره ؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چقد تیشرت خریدی همه رو میخای امسال تابستون بپوشی؟

ارع تازه ابجیمم خوش اومد گف عصر بریم در نظرم بود چند ت دیگه هم بردارم  از بس گرمع روزی ی دست عوض میکنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من هیچ ندارم🙃 عذاب وجدان بگیری دیگ نخری..

چرا عزیزم شما نمیخری ؟؟ 

رژیم‌کرمانی چطوره ؟

خیلی رژیم خوبیه جاریم باهاش خیلی کم کرد ولی من زیاد نه چون تنبلی تحمدان دارم  هوس شیرینی زیاد رعایت کنی خوبع سخت نیس 

قیمت هاشون روبگو عزیزم 

گفتم

تاپ سبز170

ست سفید 300

بقیه از ارزانسرا 540

خیلی رژیم خوبیه جاریم باهاش خیلی کم کرد ولی من زیاد نه چون تنبلی تحمدان دارم  هوس شیرینی زیاد ر ...

منم‌نزدیک ۷۰ هستم ۶۸،۶۹ هستم سایزم ۴۲ هستش 

سایز شما چند بود چند شدی؟!

چقد میشه هزینش عزیزم؟؟

نه‌اصلا هوس شیرینی نمیکنم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

منم‌نزدیک ۷۰ هستم ۶۸،۶۹ هستم سایزم ۴۲ هستش  سایز شما چند بود چند شدی؟! چقد میشه هزینش عزیزم؟؟ ...

من 44بودم  الان 42ولی از بس گرمه همون 44میخرم   ولی شلور 32 قبلش 36بود  من 6وکیلو ولی  خبلی کم رعایت میکذدم هزینه اش 300وخوردی؟ برا سه ماه

من 44بودم  الان 42ولی از بس گرمه همون 44میخرم   ولی شلور 32 قبلش 36بود  من 6وکیلو ولی ...

من کالری شماری اگه کنم خیلی خوب کم میکنم ولی خب دیگ ادامه نمیدم تنبل میشم

رسیدم به ۶۴ ول کردم🤦‍♀️