2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه ها من پریشب یهو از خواب بیدارشدم دیدم عیییین سگ دارم میلرزم، خیلی وحشتناک بود، کل بدنم تکون میخورد شوهرم به زور نگهم داشته بود تو بغلش، خیلی خیلی بد بود،گفتم میمیرم الان صددرصد. چی بود یعنی؟ 

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
الهی آمین خدا همه بیمارهارو شفا بده

انشالله😭

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.
بچه ها من پریشب یهو از خواب بیدارشدم دیدم عیییین سگ دارم میلرزم، خیلی وحشتناک بود، کل بدنم تکون میخو ...

منم این شکلی بودم

پسرمم که بدتر بود

حتی دقیق نمیدونم از کجا گرفتیم

مهمونی بودیم

خدا کافی ست.

آره منم شوهرم شنبه هفته قبل گرفته خیلی بده هنوز خوب نشده اول تب ولرز شدید بدن درد بعدم تو دهنش پر از آفت شد سر درد گلودرد آبریزش تازه امروز میگه حالت تهوع دارم دیگه این چه ویروس کوفتیه میگه پس چرا عوض خوب شدن تازه بدتر میشم سه بارم دکتر رفته  

منم این شکلی بودم پسرمم که بدتر بود حتی دقیق نمیدونم از کجا گرفتیم مهمونی بودیم

آخه فقط همون شد دیگه بعدش اصلا هیچ علامتی ندارم من

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
نمیدونم کروناست یا گوارشی ولی تب به این بالایی لرز به این شدت تا حالا ندیده بودم که پسرم بگیره

آخ بمیرم برا بچه ها،خیلی سخته. من همچین چیزی ندیده بودم تاحالا خیلی ترسیدم