2777
2789
عنوان

ریزش مو🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 28 پست
منم لایک کن بی زحمت بخونم

باشه

من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها می‌نشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را می‌شکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍.     درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃.                                                                               از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جاریم رفته بود دکتر کلی آمپول بهش داده بود ،یه نوع ها اما تعداد زیاد ،اسمش یادم نیست

اره ولی من آمپول اینا نمیخوام 😕💔 ی شامپویی چیزی نیست موهام دیگه نریزن؟

گیاه گزنه رزماری مریم گلی یک چهارم فنجان هرکدام با سه تالیوان اب بزارنیم ساعت بجوشه بعدسرد کن بزارداخل یخچال یاساعت قبل ازحمام اسپری کن ب موهات هم خوش رنگ میشه هم دوباره رشد عالی موداری هم شوره ازبیم میبره

کاش پول یه ازمایش وچکاب داشتم

ایی بابا😔

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

گلم والا من دکتر هم رفتم خوب نشده😭😭😭

منم زیاد دکتر رفتم متاسفانه ریزش من هورمونیه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یعنی اگر هورمونی باشه نمیشه کاریش کرد 

سخت کنترل میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز