2777
2789
عنوان

روضه خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به وضعیت مالیت داره عزیزم از غذا یا مثلا چیزایه روضه هم براش کنار بزار بده بهش نهایت دیگه ۱۵۰ هزار تومان بیشتر نمیشه فک کنم

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
پس الان همه چی چند برابر شده دیگه آره هوا گرمه فقط چای خالی نمیشه

والا قیمت شهر ها هم با هم فرق داره

ما تهرانیم

امسال یکی از آشناهام مراسم عید غدیر گرفته توی خونه ش

مداحش گفته ۲ تومن دستمزدش میشه

البته دف هم داره

و خب روی قیمت خیلی تاثیر میذاره

به نظرم بهترین کار اینه که از خود مداح بپرسی و بگی که تجربه نداری ، خودش یه قیمتی بهت میده

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
قبول باشه ان‌شاءالله،التماس دعا ابجی روضه گذاشتی دعاکن من زودتر مستقل شم از خانواده‌ی همسر ببخشید ...

چشم انشالله همه حاجت روا بشین و  شما خونه بخرین عزیزم به حق امام حسین علیه السلام ممنونم که نظرتون رو گفتید

بستگی به وضعیت مالیت داره عزیزم از غذا یا مثلا چیزایه روضه هم براش کنار بزار بده بهش نهایت دیگه ۱۵۰ ...

خوب شد گفتید اصلا فکر نکرده بودم به این موضوع که از پذیرایی براش کنار بذارم  ممنونم عزیزم از راهنماییتون

والا قیمت شهر ها هم با هم فرق داره ما تهرانیم امسال یکی از آشناهام مراسم عید غدیر گرفته توی خونه ش ...

راستش ازشون پرسیدم نگفتن گفتن تعیین نمیکنم ولی خب باید رنجی داشته باشه به قول شما شاید همیشه زیر یک میلیون نگیره بعد من دویست بذارم داخل پاکت بد میشه

خوب شد گفتید اصلا فکر نکرده بودم به این موضوع که از پذیرایی براش کنار بذارم    ممنونم عزیز ...

خواهش میکنم قشنگم قبول باشه❤

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
راستش ازشون پرسیدم نگفتن گفتن تعیین نمیکنم ولی خب باید رنجی داشته باشه به قول شما شاید همیشه زیر یک ...

آره دیگه باید یه نرخ میداد

ولی حالا که نگفته خودت یه مبلغی که در توانته بذار بعد موقع دادن بهش بگو ک من واقعا نمیدونم چقد باید میدادم

وقتی نمیگن یعنی هر چی بدی بد نیست

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙