2777
2789
من جیران را بخاطر لباساشون و طلاها و تاج و کاخ شاه میبینم .بیشتر دنبال تاریخم که خدا راشکر اونم نشون ...

جیران فقط زرق و برق داره !

یاغی با کیفیتتره ولی دارن اب میبندن

تاجی    

آره همون

یادم اومد رعنا آزادی ور😂

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یاغی  جیرانم بد نیستا اما بازیگراش یجورین. مثلاً بهرام رادان عین ماسته تو این فیلم و نقش اصلاا ...

اره اصلا انتخاب جالبی نبود یه جوریه مخصوصا چشماش😕

اصلااا ابهت شاه رو نداره مصنوعییی

انتظارم بیشتر بود ازش.. بنظرم انتخاب شاه هم جالب نیست  اصلا ابهت شاه و نداره خیلی ابکی بازی م ...

بله کارگردانی ضعیفه وگرنه بازیگرهای خوبی داره...همین پریناز ایزد یار تو شهرزاد شیرین و عالی بازی کرد‌.الان من از ۲۰ بهش ۵ میدم....اصلا هیچ حسی رو باور پذیر بازی نمیکنه

بهرام رادان تو بعضی سکانس ها خیلی از جیران بهتره ولی تو بعضی سکانس ها افتضاح.مثلا همین هفته اونحا که جیرانی احضار کرد ازش پرسید عشقی تو دلش هست یا نه افتضاح بازی کرد انگار مسخره بازیه

اره اصلا انتخاب جالبی نبود یه جوریه مخصوصا چشماش😕 اصلااا ابهت شاه رو نداره مصنوعییی

با ناله حرف میزنه جدی نیست. بقول شما ابهت نداره

حسن فتحی کارگردان خوبی بود نمی‌دونم چرا همچین کرد با این فیلم😐😂

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
با ناله حرف میزنه جدی نیست. بقول شما ابهت نداره حسن فتحی کارگردان خوبی بود نمی‌دونم چرا همچین کرد ب ...

اره واقعا..

شهرزاد خیلی باحال تر از اینا بود ..انتظارمون بیشتر بود حیف 😂

اره واقعا..  شهرزاد خیلی باحال تر از اینا بود ..انتظارمون بیشتر بود حیف 😂

آره شهرزاد، بخصوص فصل ۱ فوق العاده بود

زن کوچیکه شاه اسمش ستاره ست اون افتضاحه بازیش

مریلا زارعی هم واسه این نقش مناسب نبوده‌....مهدی پاکدل بازیش ضعیفه....اوه اوه ننه آشوب که اصلا حرف زدن و حرکاتش شبیه جادوگرها نیست واقعا چرا اینطوری انتخاب میکنن صدای ننه آشوبو دیدین چه نازی داره؟

امیر جعفری خوبه...خواهر شاه خوبه.‌...تاجی خوبه....

بله کارگردانی ضعیفه وگرنه بازیگرهای خوبی داره...همین پریناز ایزد یار تو شهرزاد شیرین و عالی بازی کرد ...

اره اصلا دلچسب نیست بازیشون نمیدونم چرا اینجوری شد 

وگرنه بقول شما تو شهرزاد خیلی بهتره واقعیتر بازی کرد ..

زن کوچیکه شاه اسمش ستاره ست اون افتضاحه بازیش مریلا زارعی هم واسه این نقش مناسب نبوده‌....مهدی پاکد ...

افرین چقدر منی 😂😂 

حتی اون دختره گرجی حرف زدنش چقدر رو مخه منکه رد میکنم 😂