2777
2789
عنوان

چرا ما دخترا ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 27 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه چیز عجیبی هست شاید به نظر خیلیا مسخره بیاد  ولی به نظر من جای فکر داره و خیلی مهمه  د ...

دقیقا انگار منو توصیف کردی

نمیدونم از بچگیمه یا کمبود محبت 😐😞

خدایا فقط تو رو دارم ،مرسی که هوامو داری ،من تا ابد عاشقتم

مال من قهر کرده بود باهام

فک کنم بهش فحش داده بودم😂😂

منم گفتم ولش کن خودش برمیگرده

هفته بعدش با پسر استادمون ناهار رفتم بیرون

بعد اولی همون شب دوباره پیام داد،پسر استادمونم پیام داد گف ازت خوشم اومده و فلان🥲

داشتم صاحب دوتا رل میشدم همزمان😂😂

اینطوری شد که یاد گرف باهام قهر نکنه تا منم کارای احمقانه نکنم

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
خوب تو بهش گفتی بیا کات کنیم شاید ازت دلخوره 🥺💔 

من قبلش بهش زنگ زدم و پیام دادم هبچ اتفاقی هم بینمون نیوفتاده بود ولی جواب منو نداد بعد رفتم دیدم تو واتساپ و اینستا آنلاین شده تو باشی بهت برنمیخوره

منم اینجوریم 

وقتی ناراحتم همیشه استوری میذارم یا اینجا درددل میکنم اما عشقم هیچی نمیگه بعدا سر ی جریانی فهمیدم خیلی اذیت میشه خیلی داره بخاطرم سختی میکشه فهمیدم مث من نیس ک ب رو خودش بیاره یا ب بقیه بگه . من جار میزنمو گریه میکنم اون سکوت میکنه و سیگار میکشه :(

اینو گفتم ک بگم بعضی از پسرا اینجورین ک بیصدا ناراحتن ن با کسی دردل میکنن ن مث ما دعا میکنن ::

روزی که عشقم اومد خاستگاریم قرار شد سرسنگین رفتار کنم ولی همین ک گُل رو بم داد با لبخند و کلی ذوق گفتم مرسی عشقمممم😑اونموقع جلو بقیه خجالت کشیدم ولی الان هر وقت بش فک میکنم با ذوق صدبار تو ذهنم مرورش میکنمو صدبار لبخند میزنم😁ولی خداوکیلی خدا جونم من اگر جای تو بودم ب خودت قسم دلم واسه این بنده ات میسوختااا... بجنب قربونت برم🖤

یه دلیل دیگه هم داره

اونم اینه که ما دخترا ارزش واقعی خودمونو نمیدونیم وگرنه با هر پسری سرد برخورد می کردیم

الـلهم صـل علـی محــمد و آل محـمد و عجـل فرجـهم والعـن اعدائـهم اجمعین
دقیقا انگار منو توصیف کردی نمیدونم از بچگیمه یا کمبود محبت 😐😞

شاید الگوهای اشتباه جامعه 

چون تو یه تاپیک هم دیشب دیدمش 

اون تاپیکی که درمورد مهاجرت بود 

اصلا برا کاربرا شخصیت و توهینای شوهر استارتر مهم نبود فقط مهم بود که دوسش داره ! 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

ماهم همونقدر ک شما زجر میکشین میکشیم ولی بروز نمیدیم چون میریم سر کار کمتر بهش فک میکنیم خودمونو مشغول میکنیم ولی طبیعت پسرو دختر باهم فرق داره دخترا تو عاشقیشون مردونه ترن شماها احساسی ترین نسبت به ما 

دیدی هی با خودت میگی "اگه اینبار تکست بده عمرا جوابشو بدم! عمرا اگه زنگ بزنه و تلفنو بردارم"؟!ولی بازم وقتی برمیگرده هم جوابشو میدی، هم باهاش حرف میزنی؟! اخوان ثالث خیلی قشنگ‌ این حالمون رو توضیح میده و میگه:"گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم! دیدمش ‌‌وز یاد بردم گفته های خویش را"❤❤❤درخواست ممنوع حتی شما⛔📛کاربر آقام 
ماهم همونقدر ک شما زجر میکشین میکشیم ولی بروز نمیدیم چون میریم سر کار کمتر بهش فک میکنیم خودمونو مشغ ...

قبول کنید خیلی راحت قید طرف و میزنید بدون اینکه در نظر بگیرید اون الان چه زجری داره میکشه

قبول کنید خیلی راحت قید طرف و میزنید بدون اینکه در نظر بگیرید اون الان چه زجری داره میکشه

قبول نمیکنم این حرفو 

هرکسی یه جوریه میدونم چه زجری میکشه چون خودمم همینجوری ام الان 

دیدی هی با خودت میگی "اگه اینبار تکست بده عمرا جوابشو بدم! عمرا اگه زنگ بزنه و تلفنو بردارم"؟!ولی بازم وقتی برمیگرده هم جوابشو میدی، هم باهاش حرف میزنی؟! اخوان ثالث خیلی قشنگ‌ این حالمون رو توضیح میده و میگه:"گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم! دیدمش ‌‌وز یاد بردم گفته های خویش را"❤❤❤درخواست ممنوع حتی شما⛔📛کاربر آقام