2777
2789
عنوان

عمل لابیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 109 پست

دقیقا چه عملیه

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دِکی 😏 

مثلا کامنت برا کی میزاریم اسی که محو شد 😂

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
چرا آخه من قصدم بود انجام بدم

پیش کدوم دکترررر؟ترخدااااا اگه شوهرت رازیه یا تو رابطه جنسیت مشکل نداری عمل نکن من به گوه خوردن افتادم ...

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
چرا لازم بود عمل؟ اکثر این عمل ها واقعا لازم نیست الان علائم تون چیه؟

خیلی بزرگ‌بود و اعتماد به نفس نداشتم تو رابطه به مشکل خورده بودم و عفونتم داشتم

همه ناراضی ان چرا دیروز‌ پریروز ام‌یه تایپیک بود همه‌ناراضی‌

چون عمل به شدت حساسیع با اینکه الکی تبلیغ میکنن میگن عمل ساده ایه اما اصلا ساده نیس

پیش کدوم دکترررر؟ترخدااااا اگه شوهرت رازیه یا تو رابطه جنسیت مشکل نداری عمل نکن من به گوه خوردن افتا ...

شوهرت ناراضی بود که عمل کردی؟چرا همون موقع که راضی نبود بهش نگفتی منم از ظاهر آلتت خوشم نمیاد برو عمل کن؟یعنی ما زنا همه نوع دردی بکشیم برای مردا؟بچه بیار ،عمل ت نگ کننده کن عمل زیبایی کن،مگه چه گلی به سرمون میزنن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
چرا چندروزازعملت گذشته

من یه بار عمل کردم دکترم گند زده بود به لابیاهام دوطرفم پاره بود باز ترمیم رفتم عمل وردم پیشه خودش بازم گوه زد به قیافشششش خدا خیرش نده ‌.....