2777
2789
ببین پرستاری از بچه در منزل هم خیلیا هستن شاغلن دنبال ادم مطمئن میگردن که بچه شون رو بزارن پیشش.. حق ...

از اینکه مسئولیت بچه کسی رو قبول کنم خیلی میترسم 😥😥

خدایا خودت بساز توبسازی قشنگتره❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
از اینکه مسئولیت بچه کسی رو قبول کنم خیلی میترسم 😥😥

هرچی میگم یه نه توش میاری

کار تو بیرون با دو تا بچه ..خیلی اذیت میشی..رو هوا فکر نکن.. جزئیاتش رو هم بسنج.. 

دست فروشی هم کشک نیست.. اراذل و زورگیر مزاحمت میشن.. شهرداری گیر میده گاهی وسایلاتو جمع میکنه میبره

ولی میتونی با یه مغازه دار که خدا و پیغمبر حالیش باشه هماهنگ شی که چیزی بفروشی که در مغازه اش شلوغ شه مشتری بیاد تو مغازه اش.. اکثرا از دست فروش یه پولی میگیرن تا اجازه بدن جلوی مغازه اش بساط کنی...مفتی نیست.. چرا یه بار با یه دست فروش خانم نمیشینی تو خیابون حرف بزنی ببینی چه مشکلاتی داره.. اینجا دست فروش پیدا نمیکنی.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی میگم یه نه توش میاری کار تو بیرون با دو تا بچه ..خیلی اذیت میشی..رو هوا فکر نکن.. جزئیاتش رو ه ...

نمیدونم چیکارکنم 😥کاش ی سرایداری گیرمون میومد بخدا از زندگی خسته شدم دوماه دیگه باید جابجا بشیم با۵۰تومن پول پیش هیچجا گیرمون نمیاد از بس حرص خوردم دارم دیوونه میشم

نمیدونم چیکارکنم 😥کاش ی سرایداری گیرمون میومد بخدا از زندگی خسته شدم دوماه دیگه باید جابجا بشیم با۵ ...

به حاج اقا و پیش نماز محلتون سفارش کن.. باز اونا هم خونه هم شغل تو جای با آبرو بهتر سراغ دارن..

به حاج اقا و پیش نماز محلتون سفارش کن.. باز اونا هم خونه هم شغل تو جای با آبرو بهتر سراغ دارن..

تاحالا نرفتم مسجد چ ساعتی برم بنظرت

موقع نماز جماعت.. قبل اینکه پیش نماز بره سر راهش وایسا بگو یه مشکلی دارم وقت دارید؟ اگر گفت وقته نما ...

ممنونم عزیزم ببخشید وقتت رو گرفتم

خواهش میکنم.. عید غدیر هم هست خیّر تو این روزا بیشتر پیدا میشه.. توکل کن به خدا و حضرت علی.. برو صحبت کن.. با حاج آقای مسجد محلتون .. اگر تونستی با امام جمعه محلتون ... برو بگو دنبال خونه ای دنبال کاری.. بگو راضیم خونه سرایداری..اگر بتونی تو مدرسه سرایداری بگیری هم خونه مجانیه هم حقوق میدن بهت..

برو در خونه شورای محلتون با شوهرت یا بابات یا داداشی کسی.. بگو کمک میخوای..کار میخوای.. زندگیت نمیچرخه دو تا بچه کوچیک داری.. همه ی تلاشت رو بکن... آخرین راه حلت دست فروشی باشه.. دست فروشی سختی زیاد داره..

اگر تونستی کار پیدا کنی..میتونی کنار کارت از بانه سفارش لوازم آرایشی بدی.. زیر قیمت بخری ببری تو ارایشگاه ها بفروشی.. من دیدم بعضی خانوم ها میرن تو آرایشگاه لوازم آرایشی و ماسک صورت و کرم مو بر و.. میفروشن زیر قیمت..

خواهش میکنم.. عید غدیر هم هست خیّر تو این روزا بیشتر پیدا میشه.. توکل کن به خدا و حضرت علی.. برو صحب ...

ممنونم‌ از راهنماییت عزیزدلم

اگر تونستی کار پیدا کنی..میتونی کنار کارت از بانه سفارش لوازم آرایشی بدی.. زیر قیمت بخری ببری تو ارا ...

اگه الان بخوام سفارش بدم‌چجوری باید سفارش بدم

اگه الان بخوام سفارش بدم‌چجوری باید سفارش بدم

بگرد.. تو اینستا تو دیوار.. یه عمده فروش پیدا کن بگو میخوای کار کنی و مصرف شخصی نیست که رو کار سود چندان نکشه و بدونه قراره باهاش کار کنی...

من از سنندج خرید کردم طرف قیمتهاش بد نبود.. نمیدونم حالا عمده فروشی چه جوری حساب کنه.. ولی تخفیف زیاد گرفتم..

اینه شمارش

‎0918 284 1196

اقای صالحی

لوازم آرایشی موراشین..

ببین چی میگه..حاضر هست به قیمت برات جنس بفرسته تک فروشی کنی..! یا تو بانه عمده فروش منصف و معتبر بپرس ببین سراغ داره.. اه و ناله کن و بگو بهت کمک کنه.. ادم خوبی به نظر میومد..ببین کمک میکنه بتونی با یکی همکاری کنی..

در کل باید جنس خوب از آدم مطمئن از عمده فروش بخری که بتونی تک فروشی به قیمت کمتر از مغازه بفروشی که مشتری حاضر شه به جای مغازه از تو خرید کنه که جنس هات اصل و قیمت مناسب هست..

یه کم اولش زحمت میکشی تا به روال بیوفتی.. ولی آدمشو که پیدا کنی و چند بار کار کنی با طرف و مشتری پیدا کنی و جا بیوفتی راحت میشی ایشاا...