2777
2789
راستی یک سوال عزیزم. می دونم دعا کردن برای دیگران خیلی ثواب داره ولی شما تاثیرش رو تونستی حس کنی؟

عزیزم من تازگی شروع کردم دعا در حق عزیزان نی نی سایت

.. واقعا حال دلم خوب میکنه و بهم آرامش داده

ان شاالله اگر تاثیرات دیگه هم دیدم حتما همینجا تاپیک میزنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من تازگی شروع کردم دعا در حق عزیزان نی نی سایت .. واقعا حال دلم خوب میکنه و بهم آرامش داده ا ...

خدا خیرت بده اول خودت و بعد بواسطه دعای شما ما حاجت رواشیم❤💚🌹ممنونم گلم

خدایا خودت برام معجزه کن.
خدا خیرت بده اول خودت و بعد بواسطه دعای شما ما حاجت رواشیم❤💚🌹ممنونم گلم

قربونت برم عزیزم ان شاالله حاجت روایی همه دوستان 

انرژی مثبت فرستادن شماها حالمو خوب میکنه 😘

عزیزم من تازگی شروع کردم دعا در حق عزیزان نی نی سایت .. واقعا حال دلم خوب میکنه و بهم آرامش داده ا ...

عزیزم.😍😍😍

همین آرامش خودش یک دنیا هست امیدوارم بهترین ها نصیبت بشه با این دل پاکی که داری.💓💓

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
مرسی عشقم نیت کردم لطف کردی 

عزیزم خوندم همین الان تموم شد

میگن دعای دل شکسته گیراست

من ادم مقربی نیستم ولی با دل شکسته به درگاه پروردگار برات دعا کردم الهی که عاقبت بخیر بشی و صلاح خدا برات همونایی باشه که تو قلبته،ان شاءالله حاجت روا میشی عزیزم

فقط به خدا اعتماد و توکل کن🙏🌹

😘❤️💚🌹

ممنونم عزیزم انشالله که به برکت دعا کردن در حق ما خودت همیشه حاجت روا باشی عزیزم....منم برات صلوات میفرستم

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
اسمش چیه عزیزم

اسمش مهرداد، به خدا اصلا بحث زندان رفتنش نیست،  اینکه برای اولین بار  افتاده زندان اونم بی گناه ناراحتم میکنه.  بچمم یک سال و نیمشه همش  بهونشو میگیره.    کل  زندانیش ۴ ماه هست.  ولی گفتن ۲۰ روزه آزاد میشه برای همیشه،  اما اونی که بر علیش شکایت کرده  پارتی داره  گفتن  باید تا آخرین روزشو بکشه 🥺☹

نااميد از دَر رحمت بكجا بايد رفت؟يا رَب ازهر چهِ خطا رفت؛ هزار استغفار
 @eliott93    شیدا و @منتظرررررظهور     فرزانه بارداری این‌دوستانم

ممنون سمانه جان. 

خدا خیرت بده که به یادمی

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
عزیزم خوندم همین الان تموم شد میگن دعای دل شکسته گیراست من ادم مقربی نیستم ولی با دل شکسته به درگا ...

دورت بگردم من🥺🥺🥺بعض کردم با پیامت 

خیلی لطف کردی 

خدا صد برابرشو بده به خودت الهی